- Makaleler
- 5
İnce Kız'dan repack indirmişsiniz sanırım ama davranış itibariyle pek tekin durmuyor. Benim içime sinmedi. Yerinizde olsam kurmazdım. Bariz zaralı diyemem ama bence zararsız da değil.
İnce Kız'dan repack indirmişsiniz sanırım ama davranış itibariyle pek tekin durmuyor. Benim içime sinmedi. Yerinizde olsam kurmazdım. Bariz zaralı diyemem ama bence zararsız da değil.
İnce Kız'dan repack indirmişsiniz sanırım ama davranış itibarıyla pek tekin durmuyor. Benim içime sinmedi. Yerinizde olsam kurmazdım. Bariz zaralı diyemem ama bence zararsız da değil.
Kullandıkları paketleme yazılımları tüm bu kafa karışıklıklarına neden oluyor.Aynen hocam, milyonlar indirmiş aslında yorumlara baktım bir iki kişi şikayet etmiş sadece bu durumdan bana da ilginç geldi
Kullandıkları paketleme yazılımları tüm bu kafa karışıklıklarına neden oluyor.
Evet.Arkadaşlar bir kurulum dosya var genelde çok indirilen, indirmiştim. Avast filereppup olarak buldu, sonra VirusTotal'de tarattım 30/70 kırımızı uyarılı çıktı. Sizce bu ne oranda tehlikeli olur?
Bu dosyayı açmaya teşebbüs bile etmeyin bence. Daha güvenilir bir kaynak bulun yoksa bilgisayarınız coin kasmaya başlayabilir![]()
olabilir de ama birçoooooooooooook antivirüs te çarpı vermiş. Risk almak istemiyorsan sanal makineye kur ve tarama yap sorun çıkmazsa ana pcye kurarsınEvet.
Hocam Bitdefender, Malwarebytes gibi antivirüs programları tik vermiş, false-positive olmasın?
Bu dosyayı açmaya teşebbüs bile etmeyin bence. Daha güvenilir bir kaynak bulun yoksa bilgisayarınız coin kasmaya başlayabilir![]()
nasıl bir yorum?Ben açmadım ama dediğim gibi çok bilinen bir repack sitesi milyonlar indirmiş kurmuş, virus yorumu yapanda bir iki kişi var sadece
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.