N N_x Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Az önce bir APK dosyası taradım ancak güvenli olup olamadığından emin olamadım. Sizim fikirleriniz nedir?
Az önce bir APK dosyası taradım ancak güvenli olup olamadığından emin olamadım. Sizim fikirleriniz nedir?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 VirusTotal sonucunu buraya atın biz de bir bakalım. VirusTotal güvenilirdir.
pcbozan23 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 Virüs Total bütün AV programlarını test sonucunu gösterir.
N N_x Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 Nemai dedi: VirusTotal sonucunu buraya atın biz de bir bakalım. VirusTotal güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Hepsinde temiz gözüküyor.
Nemai dedi: VirusTotal sonucunu buraya atın biz de bir bakalım. VirusTotal güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Hepsinde temiz gözüküyor.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #5 N_x dedi: Hepsinde temiz gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sorun yoktur o zaman. Güvenemezseniz antivirüs programınızla bir de kendiniz taratın.
N_x dedi: Hepsinde temiz gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sorun yoktur o zaman. Güvenemezseniz antivirüs programınızla bir de kendiniz taratın.
talhaosmanoglu Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 107 Yer Bursa, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2021 #6 N_x dedi: Az önce bir APK dosyası taradım ancak güvenli olup olamadığından emin olamadım. Sizim fikirleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir. Fakat sıkıştırılmış dosyaları (.rar, .zip vb.) doğru tarayamayabiliyor. Onu göze alınız.
N_x dedi: Az önce bir APK dosyası taradım ancak güvenli olup olamadığından emin olamadım. Sizim fikirleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir. Fakat sıkıştırılmış dosyaları (.rar, .zip vb.) doğru tarayamayabiliyor. Onu göze alınız.