Batussch Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #1 İlk öncelikle merhaba mort translate adlı anında ekran çevirisi yapan bir uygulama indirdim. Merak ettim VirusTotal'de tarama yaptım. Ama "jiangmin" adlı bir antivirüs, Virüs buldu. Sizce false-positive'midir yoksa virüs müdür tam emin olamadım.
İlk öncelikle merhaba mort translate adlı anında ekran çevirisi yapan bir uygulama indirdim. Merak ettim VirusTotal'de tarama yaptım. Ama "jiangmin" adlı bir antivirüs, Virüs buldu. Sizce false-positive'midir yoksa virüs müdür tam emin olamadım.
Ereen.FR Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #2 Hocam böyle 100 antivirüsten 1 kişi virüs derse sorun olmaz ama çoğunluk virüs derse tabikide virüstür.
Hocam böyle 100 antivirüsten 1 kişi virüs derse sorun olmaz ama çoğunluk virüs derse tabikide virüstür.
Batussch Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #3 Teşşekkürler Konu kilit.