A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 VirusTotal kullanmak şüphelimi wp yedek dosyalarını tarattım. Onlardan bilgi falan çalınır mı?
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 5 Ağustos 2023 #2 Alperen_51 dedi: VirusTotal kullanmak şüphelimi wp yedek dosyalarını tarattım. Onlardan bilgi falan çalınır mı? Genişletmek için tıkla... Çalınmaz, VirusTotal güvenli site. İnsanların bilgisini ne yapsın ?
Alperen_51 dedi: VirusTotal kullanmak şüphelimi wp yedek dosyalarını tarattım. Onlardan bilgi falan çalınır mı? Genişletmek için tıkla... Çalınmaz, VirusTotal güvenli site. İnsanların bilgisini ne yapsın ?
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 5 Ağustos 2023 #3 VirusTotal güvenlidir.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #4 ardanoir dedi: Çalınmaz, VirusTotal güvenli site. İnsanların bilgisini ne yapsın ? Genişletmek için tıkla... Batuhandn dedi: VirusTotal güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Dosya yüklediğimiz yerde kişisel bilgileri koymayın diyormuş ben yabancı olduğundan onu okumadıydım wp yedeklerim tarattım bilmeden.
ardanoir dedi: Çalınmaz, VirusTotal güvenli site. İnsanların bilgisini ne yapsın ? Genişletmek için tıkla... Batuhandn dedi: VirusTotal güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Dosya yüklediğimiz yerde kişisel bilgileri koymayın diyormuş ben yabancı olduğundan onu okumadıydım wp yedeklerim tarattım bilmeden.
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2023 #5 Hocam hep güvenlik konularında siz varsınız bu kadar paranoyak olmayın hiçbir şey olmaz boş verin gitsin ya kaç tane konunuza cevap yazdım
Hocam hep güvenlik konularında siz varsınız bu kadar paranoyak olmayın hiçbir şey olmaz boş verin gitsin ya kaç tane konunuza cevap yazdım
Kayke47 Femtopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #6 Kagan61 dedi: Hocam hep güvenlik konularında siz varsınız bu kadar paranoyak olmayın hiçbir şey olmaz boş verin gitsin ya kaç tane konunuza cevap yazdım Genişletmek için tıkla... Aynen hocam VirusTotal konuşmaları çalacaksa bile çalmadan WhatsApp çalıyor
Kagan61 dedi: Hocam hep güvenlik konularında siz varsınız bu kadar paranoyak olmayın hiçbir şey olmaz boş verin gitsin ya kaç tane konunuza cevap yazdım Genişletmek için tıkla... Aynen hocam VirusTotal konuşmaları çalacaksa bile çalmadan WhatsApp çalıyor
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2023 #7 Kayke47 dedi: Aynen hocam VirusTotal konuşmaları çalacaksa bile çalmadan WhatsApp çalıyor Genişletmek için tıkla... Zaten T.C. kimlik nomuz bile 12'lik veletlerin elinde geziyor neyin kafası bu yani VirusTotal çalsa ne yazar senin verini.
Kayke47 dedi: Aynen hocam VirusTotal konuşmaları çalacaksa bile çalmadan WhatsApp çalıyor Genişletmek için tıkla... Zaten T.C. kimlik nomuz bile 12'lik veletlerin elinde geziyor neyin kafası bu yani VirusTotal çalsa ne yazar senin verini.
4 448634 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 943 Çözümler 9 7 Ağustos 2023 #8 Hayir gonul rahatligiyla dosya koyabilirsin.