olfer Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 GTA San Andreas indirdim ve tarattım, bu uyarı çıktı: RAR.MailBomb VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
GTA San Andreas indirdim ve tarattım, bu uyarı çıktı: RAR.MailBomb VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2023 #2 False-Positive.
olfer Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 elroNNd dedi: False-Positive. Genişletmek için tıkla... internet işlerine biraz uzağımda daha detaylı söyleseniz elroNNd dedi: False-Positive. Genişletmek için tıkla... veya bu dosyadaki oyunu oynasam bir virüs olayı olurmu
elroNNd dedi: False-Positive. Genişletmek için tıkla... internet işlerine biraz uzağımda daha detaylı söyleseniz elroNNd dedi: False-Positive. Genişletmek için tıkla... veya bu dosyadaki oyunu oynasam bir virüs olayı olurmu
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2023 #4 olfer dedi: İnternet işlerine biraz uzağım da daha detaylı söyleseniz. Genişletmek için tıkla... False-positive demek yanlış alarm demek diyebiliriz. Tabii yazılım crack ise virüs tehlikesi her zaman vardır ama VirusTotal'in verdiği sonuca göre virüs yok diyebiliriz.
olfer dedi: İnternet işlerine biraz uzağım da daha detaylı söyleseniz. Genişletmek için tıkla... False-positive demek yanlış alarm demek diyebiliriz. Tabii yazılım crack ise virüs tehlikesi her zaman vardır ama VirusTotal'in verdiği sonuca göre virüs yok diyebiliriz.
K KİMse kim Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 340 Çözümler 4 Yer Bursa 24 Haziran 2023 #5 olfer dedi: İnternet işlerine biraz uzağımda daha detaylı söyleseniz. Veya bu dosyadaki oyunu oynasam bir virüs olayı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne olduğu bilinmeyen bir virüs programı uyarı vermiş Kaspersky Malwarebytes. Uyarı vermemiş.
olfer dedi: İnternet işlerine biraz uzağımda daha detaylı söyleseniz. Veya bu dosyadaki oyunu oynasam bir virüs olayı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne olduğu bilinmeyen bir virüs programı uyarı vermiş Kaspersky Malwarebytes. Uyarı vermemiş.
Sultan Süleyman Centipat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 24 Haziran 2023 #6 Dosya tehdit taşıyor. VirusTotal sonucundan bundled filestan gta_sa.exe dosyasını incelersiniz trojan uzantıları ile pe dosyalarında ilişkili. 5 yıl önce yapılmış bir yorumdada malware olduğu öne sürülmüş güvenli kaynak diyemem
Dosya tehdit taşıyor. VirusTotal sonucundan bundled filestan gta_sa.exe dosyasını incelersiniz trojan uzantıları ile pe dosyalarında ilişkili. 5 yıl önce yapılmış bir yorumdada malware olduğu öne sürülmüş güvenli kaynak diyemem
destanyazan Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #7 olfer dedi: GTA San Andreas indirdim ve tarattım, bu uyarı çıktı: RAR. MailBomb VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Bilgisayara kurdum Malwarebytes ve Kaspersky'de tam tarama yaptım bir sonuç bulmadı.
olfer dedi: GTA San Andreas indirdim ve tarattım, bu uyarı çıktı: RAR. MailBomb VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Bilgisayara kurdum Malwarebytes ve Kaspersky'de tam tarama yaptım bir sonuç bulmadı.
Z zmnxldn Picopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 114 Daha fazla Sistem Özellikleri LENOVO LOQ AMD Ryzen 5-7235HS 24GB 512GB SSD RTX3050 6GB DOS 15.6" FHD 95W Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #8 Kaspersky indirme linki atar mısınız