maliii Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Siteye bakıyorum adı sanı garip bir şey, VirusTotal sonucuna bakıyorum güvenli diyor. Birçok kez başıma geldi. Sonuçlara güvenmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2025
Siteye bakıyorum adı sanı garip bir şey, VirusTotal sonucuna bakıyorum güvenli diyor. Birçok kez başıma geldi. Sonuçlara güvenmeli miyim?
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 Sadece VirusTotal raporu ile kesin bir sonuca varılmaz. Hele hele eğer indirdiğiniz dosyayı değil de siteyi tarattıysanız onunla zerre bir sonuca varılmaz. Hangi siteden ne indirmeye çalışıyorsunuz? Ona göre belki daha iyi site önerisi yaparız.
Sadece VirusTotal raporu ile kesin bir sonuca varılmaz. Hele hele eğer indirdiğiniz dosyayı değil de siteyi tarattıysanız onunla zerre bir sonuca varılmaz. Hangi siteden ne indirmeye çalışıyorsunuz? Ona göre belki daha iyi site önerisi yaparız.