Noxier200 Femtopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Bir siteden müzik indirecektim taratayım dedim güvenli mi? VirüsTotal linki
Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 Bence inanma. Orjinal dosyanın içine bile virüs yerleştiriyorlar. VirüsTotal güvenli ama indirdiğin dosya güvenli değil.
Bence inanma. Orjinal dosyanın içine bile virüs yerleştiriyorlar. VirüsTotal güvenli ama indirdiğin dosya güvenli değil.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.217 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 Sitede çok fazla pop-up indirme linki var onlara tıklamazsan güvenli. Site içindeki indir butonunu kullanma müziğin çaldığı ekrana sağ tıkla farklı kaydetten indir sorun yaşamazsın.
Sitede çok fazla pop-up indirme linki var onlara tıklamazsan güvenli. Site içindeki indir butonunu kullanma müziğin çaldığı ekrana sağ tıkla farklı kaydetten indir sorun yaşamazsın.
Noxier200 Femtopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #4 Chotsu dedi: Bence inanma. Orjinal dosyanın içine bile virüs yerleştiriyorlar. VirüsTotal güvenli ama indirdiğin dosya güvenli değil. Genişletmek için tıkla... sanırım indirmesem daha iyi banada pek güvenli gelmemişti ama bi soruyum dedim
Chotsu dedi: Bence inanma. Orjinal dosyanın içine bile virüs yerleştiriyorlar. VirüsTotal güvenli ama indirdiğin dosya güvenli değil. Genişletmek için tıkla... sanırım indirmesem daha iyi banada pek güvenli gelmemişti ama bi soruyum dedim