xMoonTR Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #11 normalbiradam456 dedi: Hocam dosya False-Positive çıkmış, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz dosya temiz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim
normalbiradam456 dedi: Hocam dosya False-Positive çıkmış, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz dosya temiz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.427 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #12 waren5860 dedi: Kullandımda tedbir almak kötü bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Tedbir değil de hocam sizce 58 AV içinden 2 AV‘nin virüs olduğunu söylemesi false positive gibi gözükmüyor mu?
waren5860 dedi: Kullandımda tedbir almak kötü bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Tedbir değil de hocam sizce 58 AV içinden 2 AV‘nin virüs olduğunu söylemesi false positive gibi gözükmüyor mu?
7 748075 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 246 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #13 normalbiradam456 dedi: Tedbir değil de hocam sizce 58 AV içinden 2 AV‘nin virüs olduğunu söylemesi false positive gibi gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Gözüküyor ama 2 AV dediğin AVG ve Avast.
normalbiradam456 dedi: Tedbir değil de hocam sizce 58 AV içinden 2 AV‘nin virüs olduğunu söylemesi false positive gibi gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Gözüküyor ama 2 AV dediğin AVG ve Avast.
xMoonTR Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #14 Detaylı bir şekilde yapabilirmisin dosyayı versem ? normalbiradam456 dedi: Tedbir değil de hocam sizce 58 AV içinden 2 AV‘nin virüs olduğunu söylemesi false positive gibi gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla...
Detaylı bir şekilde yapabilirmisin dosyayı versem ? normalbiradam456 dedi: Tedbir değil de hocam sizce 58 AV içinden 2 AV‘nin virüs olduğunu söylemesi false positive gibi gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla...
waren5860 Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #15 normalbiradam456 dedi: Tedbir değil de hocam sizce 58 AV içinden 2 AV‘nin virüs olduğunu söylemesi false positive gibi gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben yaşadığımdan söylüyorum sadece 2 antivürüsden şikayet vardı açtığım gibi virüs kaptı
normalbiradam456 dedi: Tedbir değil de hocam sizce 58 AV içinden 2 AV‘nin virüs olduğunu söylemesi false positive gibi gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben yaşadığımdan söylüyorum sadece 2 antivürüsden şikayet vardı açtığım gibi virüs kaptı
Jshey Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 205 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #16 xMoonTR dedi: Merhaba arkadaşlar, böyle bir dosya attı arkadaşım ve false pozitif dedi ama size de bir sorayım dedim pek güvenemedim. Size virüs var mı? Eki Görüntüle 2107229 Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle false postive yani yanlış tespit ama çok nadirende olsa dosyanın sıfır gün açığı yani daha tespit edilmemiş bir açıktan faydalanan bir zararlı olma durumu var. Bu yüzden virustotal %100 güvenilir diyemeyiz.
xMoonTR dedi: Merhaba arkadaşlar, böyle bir dosya attı arkadaşım ve false pozitif dedi ama size de bir sorayım dedim pek güvenemedim. Size virüs var mı? Eki Görüntüle 2107229 Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle false postive yani yanlış tespit ama çok nadirende olsa dosyanın sıfır gün açığı yani daha tespit edilmemiş bir açıktan faydalanan bir zararlı olma durumu var. Bu yüzden virustotal %100 güvenilir diyemeyiz.
xMoonTR Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #17 Hangi programla inceleyebilirim detaylı olarak?
waren5860 Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #18 waren5860 dedi: Ben yaşadığımdan söylüyorum sadece 2 antivürüsden şikayet vardı açtığım gibi virüs kaptı Genişletmek için tıkla... Yoksa sizi suçlamıyorum arkadaşta yaşamasın diye ne olur ne olmaz önlem alsın diyorum
waren5860 dedi: Ben yaşadığımdan söylüyorum sadece 2 antivürüsden şikayet vardı açtığım gibi virüs kaptı Genişletmek için tıkla... Yoksa sizi suçlamıyorum arkadaşta yaşamasın diye ne olur ne olmaz önlem alsın diyorum