C Clawsss Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 VirusTotal Rapor Linki https://www.virustotal.com/gui/file/218b4699de28f9aabc7cf682b31613e37a20ef581ca815811133d54250af91dd False positive mi yoksa virüs mü?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.685 Makaleler 2 Çözümler 1.656 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #2 False Positive, tamamen güvenilir.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.658 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul 22 Mayıs 2025 #3 Clawsss dedi: False positive mi yoksa virüs mü? Genişletmek için tıkla... Felse.
HakanXD Megapat Kek günü Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.962 Çözümler 51 Yer Bursa 22 Mayıs 2025 #4 Mustafa.Kaan dedi: False positive, tamamen güvenilir. Genişletmek için tıkla... Bir dosyaya tamamen güvenilir demek için VirusTotal yeterli değildir fudlanmış bir dosya olursa da av yazılımı yakalayamaz.
Mustafa.Kaan dedi: False positive, tamamen güvenilir. Genişletmek için tıkla... Bir dosyaya tamamen güvenilir demek için VirusTotal yeterli değildir fudlanmış bir dosya olursa da av yazılımı yakalayamaz.
C Clawsss Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #5 HakanXD dedi: Bir dosyaya tamamen güvenilir demek için VirusTotal yeterli değildir fudlanmış bir dosya olursa da av yazılımı yakalayamaz. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile de tarattım bir şey çıkmadı isterseniz hybrid analysis ile taratıp sonuçları atabilirim siz böyle deyince emin olmadım çünkü.
HakanXD dedi: Bir dosyaya tamamen güvenilir demek için VirusTotal yeterli değildir fudlanmış bir dosya olursa da av yazılımı yakalayamaz. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile de tarattım bir şey çıkmadı isterseniz hybrid analysis ile taratıp sonuçları atabilirim siz böyle deyince emin olmadım çünkü.
HakanXD Megapat Kek günü Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.962 Çözümler 51 Yer Bursa 22 Mayıs 2025 #6 Clawsss dedi: Malwarebytes ile de tarattım bir şey çıkmadı isterseniz hybrid analysis ile taratıp sonuçları atabilirim siz böyle deyince emin olmadım çünkü. Genişletmek için tıkla... Genel olarak hile veya crackli bir uygulamaysa kullanmanı tavsiye etmiyorum.
Clawsss dedi: Malwarebytes ile de tarattım bir şey çıkmadı isterseniz hybrid analysis ile taratıp sonuçları atabilirim siz böyle deyince emin olmadım çünkü. Genişletmek için tıkla... Genel olarak hile veya crackli bir uygulamaysa kullanmanı tavsiye etmiyorum.
savascnk Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #7 İyi görünüyor dostum.
T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #8 False-Positife çünkü mcafee dışında diğer tüm önemli antivirüsler mesela malwarebytes vb virüs bulmamış.
False-Positife çünkü mcafee dışında diğer tüm önemli antivirüsler mesela malwarebytes vb virüs bulmamış.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #9 Clawsss dedi: False positive mi yoksa virüs mü? Genişletmek için tıkla... False positive. HakanXD dedi: Genel olarak hile veya crackli bir uygulamaysa kullanmanı tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın orijinaline resmi mağazasından ulaşabiliyor ise kullanmamalı, ancak bu şekilde ulaşamadığınız uygulamaları kullanmanın bir sakıncası olmamalı.
Clawsss dedi: False positive mi yoksa virüs mü? Genişletmek için tıkla... False positive. HakanXD dedi: Genel olarak hile veya crackli bir uygulamaysa kullanmanı tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın orijinaline resmi mağazasından ulaşabiliyor ise kullanmamalı, ancak bu şekilde ulaşamadığınız uygulamaları kullanmanın bir sakıncası olmamalı.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 275 22 Mayıs 2025 #10 Bana tekin gelmedi. Garip bir yere bağlanmış. Crackli yazılım bu sanırım, değil mi?