mamiobz Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar VirusTotal'e indireceğim şeyi tarattım sınuçlar şu bakar mısınız? Dosyanın sonuçlarını da birazdan atacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2025
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar VirusTotal'e indireceğim şeyi tarattım sınuçlar şu bakar mısınız? Dosyanın sonuçlarını da birazdan atacağım.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.278 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 3 Temmuz 2025 #2 İyi, false-positive gibi duruyor.
mamiobz Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 eyw indirdiğim dosya da temiz glb VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com şöyle de bir setup dosyası var buna da bakar mısınız VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
eyw indirdiğim dosya da temiz glb VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com şöyle de bir setup dosyası var buna da bakar mısınız VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.278 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 3 Temmuz 2025 #4 Bunlarda temiz, virüs genellikle setupta çıkmaz, kurulduktan sonra çıkar. Güvenilir siteleri tercih edin.
Bunlarda temiz, virüs genellikle setupta çıkmaz, kurulduktan sonra çıkar. Güvenilir siteleri tercih edin.
mamiobz Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #5 siteye zaten güveniyorum da korkuyorum da bir yandan ama eyw hocam