VirusTotal Sonuçları

Nicknametakenn

Picopat
Sosyaldaki bir linke bastığımda yeni bir sekme açılıp kapandı[5 kere denedim.] Linki VirusTotal ile taradığımda Malware tespit etti. AdwCleaner'i indirdim. VirusTotal ile taradığımda Trojan[Dropper]/Win32.Floxif bu virüsü tespit etti.
Tarama sonuçları:VirusTotal

Sosyaldaki bir linke bastığımda yeni bir sekme açılıp kapandı[5 kere denedim.] Linki VirusTotal ile taradığımda Malware tespit etti. AdwCleaner'i indirdim. VirusTotal ile taradığımda Trojan[Dropper]/Win32.Floxif bu virüsü tespit etti.
Tarama sonuçları:VirusTotal
Sophos AV isimli program dışında bütün programlar temiz demiş. Kaspersky ve diğer güvenilir programlar güvenilir diyorsa endişelenmenize gerek yok.

Ondan şüphem yok. Eski bir konudaki link.
Bu tarama sonucu içime kurt düşürdü.

İndirme yapmadı hocam.
Başka bir linke tıklamadınız değil mi? Murat hocamın attığı linke tıkladıysanız, virüs bulaşması imkansızdır. Murat hocam size virüs bulaştıracak en son kişi olabilir. Virustotal sonuçlarınız temiz.
Endişelenmenize gerek yok.

Başka bir linke tıklamadınız değil mi? Murat hocamın attığı linke tıkladıysanız, virüs bulaşması imkansızdır. Murat hocam size virüs bulaştıracak en son kişi olabilir. VirusTotal sonuçlarınız temiz.
Endişelenmenize gerek yok.

AdwCleaner'i orijinal sitesinden indirdim. Fakat dosyayı taradığımda virüs olarak algılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı