A AslanOnline Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar bilgisayarıma sizce keylogger girmiş olabilir mi? Programı çalıştırdım maalesef Kaspersky ile tam tarama yapıyorum. Windows Defender ile yaptım bir şey çıkmadı.
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar bilgisayarıma sizce keylogger girmiş olabilir mi? Programı çalıştırdım maalesef Kaspersky ile tam tarama yapıyorum. Windows Defender ile yaptım bir şey çıkmadı.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 28 Mart 2023 #2 Niye herkes bu kadar kasıyor anlamadım. Yok hocam sisteminiz gayet temiz.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #3 Sisteminizde başka bir yerden bulaşan bir zararlı var mıdır bilemem. Ama ilgili dosya temiz. Sonuç false-possitive.
Sisteminizde başka bir yerden bulaşan bir zararlı var mıdır bilemem. Ama ilgili dosya temiz. Sonuç false-possitive.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 28 Mart 2023 #4 Daha önce farklı paketler içine koyulup zararlı olarak paylaşılmış. Ancak bu dosya temiz.
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 28 Mart 2023 #5 Dosya temiz.
A AslanOnline Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #6 ahmet_kıran dedi: Niye herkes bu kadar kasıyor anlamadım. Yok hocam sisteminiz gayet temiz. Genişletmek için tıkla... Kartından 10 bin liralık işlem yapıldıysa daha önce anlarsın beni.
ahmet_kıran dedi: Niye herkes bu kadar kasıyor anlamadım. Yok hocam sisteminiz gayet temiz. Genişletmek için tıkla... Kartından 10 bin liralık işlem yapıldıysa daha önce anlarsın beni.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 28 Mart 2023 #7 AslanOnline dedi: Kartından 10 bin liralık işlem yapıldıysa daha önce anlarsın beni. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Bu arada makro falan indirmeyin ya.
AslanOnline dedi: Kartından 10 bin liralık işlem yapıldıysa daha önce anlarsın beni. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Bu arada makro falan indirmeyin ya.
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 28 Mart 2023 #8 300319 dedi: Daha önce farklı paketler içine koyulup zararlı olarak paylaşılmış. Ancak bu dosya temiz. Genişletmek için tıkla... "7Clicker" bir makro programı hocam, çok kez paylaşıldı. Arkadaş büyük ihtimalle korsan olmayan sürümüne denk gelmiş.
300319 dedi: Daha önce farklı paketler içine koyulup zararlı olarak paylaşılmış. Ancak bu dosya temiz. Genişletmek için tıkla... "7Clicker" bir makro programı hocam, çok kez paylaşıldı. Arkadaş büyük ihtimalle korsan olmayan sürümüne denk gelmiş.
A AslanOnline Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #9 ahmet_kıran dedi: Geçmiş olsun. Bu arada makro falan indirmeyin ya. Genişletmek için tıkla... Makroyu Minecraft için indirmedim merak etme.
ahmet_kıran dedi: Geçmiş olsun. Bu arada makro falan indirmeyin ya. Genişletmek için tıkla... Makroyu Minecraft için indirmedim merak etme.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.948 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #10 AslanOnline dedi: Kartından 10 bin liralık işlem yapıldıysa daha önce anlarsın beni. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun da arkadaşın onu deme sebebi forumda ufacık bir şey olduğunda "Amanin bir şey oldu mu!?" diyen kullanıcılardı. Size özel değil yani.
AslanOnline dedi: Kartından 10 bin liralık işlem yapıldıysa daha önce anlarsın beni. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun da arkadaşın onu deme sebebi forumda ufacık bir şey olduğunda "Amanin bir şey oldu mu!?" diyen kullanıcılardı. Size özel değil yani.