ErDweaq Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 262 22 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar leagueofgraphs sitesinden birisinin oyun tekrarına bakacağım da bilemedim virüs var mıdır? Windows seni korudu yazısı çıktı.
Arkadaşlar leagueofgraphs sitesinden birisinin oyun tekrarına bakacağım da bilemedim virüs var mıdır? Windows seni korudu yazısı çıktı.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #2 O site güvenilir eğer yanlışlıkla fake bir yerden indirmediyseniz. Windows çok büyük ihtimalle yanlış tespit yapmış. İzin ver diyin.
O site güvenilir eğer yanlışlıkla fake bir yerden indirmediyseniz. Windows çok büyük ihtimalle yanlış tespit yapmış. İzin ver diyin.
ErDweaq Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 262 22 Ocak 2023 #3 fermaNga dedi: O site güvenilir eğer yanlışlıkla fake bir yerden indirmediyseniz. Windows çok büyük ihtimalle yanlış tespit yapmış. İzin ver deyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Bilgisayarda önemli bilgilerim var da o yüzden sordum. Bir de bu Windows seni korudu yazısı o sitede de gösteriyordu.
fermaNga dedi: O site güvenilir eğer yanlışlıkla fake bir yerden indirmediyseniz. Windows çok büyük ihtimalle yanlış tespit yapmış. İzin ver deyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Bilgisayarda önemli bilgilerim var da o yüzden sordum. Bir de bu Windows seni korudu yazısı o sitede de gösteriyordu.
Moursen Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 ErDweaq dedi: Tamamdır sağ olun. Bilgisayarda önemli bilgilerim var da o yüzden sordum. Bir de bu Windows seni korudu yazısı o sitede de gösteriyordu. Genişletmek için tıkla... Yani güvenmek istemiyorsan Kaspersky kur PC ne. Aktif koruma olduğu için işine yarar.
ErDweaq dedi: Tamamdır sağ olun. Bilgisayarda önemli bilgilerim var da o yüzden sordum. Bir de bu Windows seni korudu yazısı o sitede de gösteriyordu. Genişletmek için tıkla... Yani güvenmek istemiyorsan Kaspersky kur PC ne. Aktif koruma olduğu için işine yarar.