R Roi34 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 Bugün yanlışlıkla bir linke tıkladım. Linki VirusTotal'de taradım, bunlar sıkıntılı çıktı virüs var mıdır yoksa dolandırıcılık sitesi mi? Dosya Ekleri IMG_20230308_164526.jpg 108,8 KB · Görüntüleme: 77
Bugün yanlışlıkla bir linke tıkladım. Linki VirusTotal'de taradım, bunlar sıkıntılı çıktı virüs var mıdır yoksa dolandırıcılık sitesi mi?
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #2 Roi34 dedi: Bugün yanlışlıkla bir linke tıkladım. Linki VirusTotal'de taradım, bunlar sıkıntılı çıktı virüs var mıdır yoksa dolandırıcılık sitesi mi? Genişletmek için tıkla... Linkden genelde bir şey indirmediyseniz problem olmaz. VT linki gönderebilir misiniz ama Phishing sitesi gibi duruyor.
Roi34 dedi: Bugün yanlışlıkla bir linke tıkladım. Linki VirusTotal'de taradım, bunlar sıkıntılı çıktı virüs var mıdır yoksa dolandırıcılık sitesi mi? Genişletmek için tıkla... Linkden genelde bir şey indirmediyseniz problem olmaz. VT linki gönderebilir misiniz ama Phishing sitesi gibi duruyor.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.884 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Dünya 8 Mart 2023 #3 Roi34 dedi: Bugün yanlışlıkla bir linke tıkladım. Linki VirusTotal'de taradım, bunlar sıkıntılı çıktı virüs var mıdır yoksa dolandırıcılık sitesi mi? Genişletmek için tıkla... Web Sitesine girmeniz virüs bulaştırmaz. Zaten tarayıcınız engellemiştir.
Roi34 dedi: Bugün yanlışlıkla bir linke tıkladım. Linki VirusTotal'de taradım, bunlar sıkıntılı çıktı virüs var mıdır yoksa dolandırıcılık sitesi mi? Genişletmek için tıkla... Web Sitesine girmeniz virüs bulaştırmaz. Zaten tarayıcınız engellemiştir.
R Roi34 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #4 Malware.AI dedi: Linkden genelde bir şey indirmediyseniz problem olmaz. VT linki gönderebilir misiniz ama Phishing sitesi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Malware.AI dedi: Linkden genelde bir şey indirmediyseniz problem olmaz. VT linki gönderebilir misiniz ama Phishing sitesi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #5 Roi34 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Phishing sitesi gibi duruyor. Problem olmaz.
Roi34 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Phishing sitesi gibi duruyor. Problem olmaz.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.776 Çözümler 27 8 Mart 2023 #6 Siteye girdim ama site boş. Kaspersky sağ olsun rahatça giriyorum.
R Roi34 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #7 Mucize Kartal dedi: Siteye girdim ama site boş. Kaspersky sağ olsun rahatça giriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de Kaspersky vardı ama emin olamadım o yüzdende bir sorayim dedim Kaspersky ve Avast'la taramada yaptım bir sorun çıkmadı.
Mucize Kartal dedi: Siteye girdim ama site boş. Kaspersky sağ olsun rahatça giriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de Kaspersky vardı ama emin olamadım o yüzdende bir sorayim dedim Kaspersky ve Avast'la taramada yaptım bir sorun çıkmadı.