ZeykerL Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 VirusTotal Rapor Linki https://www.virustotal.com/gui/file/6ba9a691665bab891a72ee9f6d1d19c5c9fee2aad182ecfd0afbc7a7c15e8160 Dark Souls 2 Scholar of the First Sin için DLC yükleyecektim ama Kaspersky trojan uyarısı verdi false-positive mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
Dark Souls 2 Scholar of the First Sin için DLC yükleyecektim ama Kaspersky trojan uyarısı verdi false-positive mi?
I ikasas Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Trjoan çünkü kendine owner vermiş başlangıçta.
ZeykerL Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 bunu risksiz bir şekilde çalıştırmamın yolu var mı repack dosyası olduğu için false-positive dedi arkadaşım
bunu risksiz bir şekilde çalıştırmamın yolu var mı repack dosyası olduğu için false-positive dedi arkadaşım
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 Hangi repack ? Nereden indirdiniz acaba? ZeykerL dedi: bunu risksiz bir şekilde çalıştırmamın yolu var mı repack dosyası olduğu için false-positive dedi arkadaşım Genişletmek için tıkla...
Hangi repack ? Nereden indirdiniz acaba? ZeykerL dedi: bunu risksiz bir şekilde çalıştırmamın yolu var mı repack dosyası olduğu için false-positive dedi arkadaşım Genişletmek için tıkla...
ZeykerL Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 Karl Tanner dedi: Hangi repack ? Nereden indirdiniz acaba? Genişletmek için tıkla... repack by valdeni
Karl Tanner dedi: Hangi repack ? Nereden indirdiniz acaba? Genişletmek için tıkla... repack by valdeni
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #6 ZeykerL dedi: repack by valdeni Genişletmek için tıkla... Hiç tanımıyorum hocam. Bence güvenilmez.
ZeykerL Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #7 Karl Tanner dedi: Hiç tanımıyorum hocam. Bence güvenilmez. Genişletmek için tıkla... dodi den indirsem olur mu ?
Karl Tanner dedi: Hiç tanımıyorum hocam. Bence güvenilmez. Genişletmek için tıkla... dodi den indirsem olur mu ?
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #8 Karl Tanner dedi: Hiç tanımıyorum hocam. Bence güvenilmez. Genişletmek için tıkla... Dosya boyutu 8 gb olan ise sorun yok ama nereden indirdiğinizi tam olarak bilmiyorum. O yüzden güvenilir diyemem. ZeykerL dedi: dodi den indirsem olur mu ? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirirseniz sorun olmaz.
Karl Tanner dedi: Hiç tanımıyorum hocam. Bence güvenilmez. Genişletmek için tıkla... Dosya boyutu 8 gb olan ise sorun yok ama nereden indirdiğinizi tam olarak bilmiyorum. O yüzden güvenilir diyemem. ZeykerL dedi: dodi den indirsem olur mu ? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirirseniz sorun olmaz.
ZeykerL Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #9 Karl Tanner dedi: Dosya boyutu 8 gb olan ise sorun yok ama nereden indirdiğinizi tam olarak bilmiyorum. O yüzden güvenilir diyemem. Kendi sitesinden indirirseniz sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... evet dosya boyutu 8gb nereden indirdiğim söylersem ban yerim büyük ihtimal ama türk bir siteden indirdim güvenilir mi yoksa dodiden mi indireyim ?
Karl Tanner dedi: Dosya boyutu 8 gb olan ise sorun yok ama nereden indirdiğinizi tam olarak bilmiyorum. O yüzden güvenilir diyemem. Kendi sitesinden indirirseniz sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... evet dosya boyutu 8gb nereden indirdiğim söylersem ban yerim büyük ihtimal ama türk bir siteden indirdim güvenilir mi yoksa dodiden mi indireyim ?
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #10 ZeykerL dedi: evet dosya boyutu 8gb nereden indirdiğim söylersem ban yerim büyük ihtimal ama türk bir siteden indirdim güvenilir mi yoksa dodiden mi indireyim ? Genişletmek için tıkla... Sorun yok o zaman ikisinden de indire bilirsiniz.
ZeykerL dedi: evet dosya boyutu 8gb nereden indirdiğim söylersem ban yerim büyük ihtimal ama türk bir siteden indirdim güvenilir mi yoksa dodiden mi indireyim ? Genişletmek için tıkla... Sorun yok o zaman ikisinden de indire bilirsiniz.