F Felixible Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 APK modlu bir dosyayı indirmeye çalışıyorum, korsan denilebilir. Android.Riskware ve AdLibrary buldu VirusTotal. False-positive midir acaba? İndirmeli miyim? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2025
APK modlu bir dosyayı indirmeye çalışıyorum, korsan denilebilir. Android.Riskware ve AdLibrary buldu VirusTotal. False-positive midir acaba? İndirmeli miyim? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.533 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #2 Felixible dedi: APK modlu bir dosyayı indirmeye çalışıyorum, korsan denilebilir. Android.Riskware ve AdLibrary buldu VirusTotal. False-positive midir acaba? İndirmeli miyim? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... False-positive.
Felixible dedi: APK modlu bir dosyayı indirmeye çalışıyorum, korsan denilebilir. Android.Riskware ve AdLibrary buldu VirusTotal. False-positive midir acaba? İndirmeli miyim? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... False-positive.