VirusTotal sonucu false positive midir?

LastNg

Decapat
Daha fazla  
False positive mi bilemedim, yardımcı olur musunuz?

Screenshot_20250823_110803_Chrome.jpg

Screenshot_20250823_110810_Chrome.jpg

PYC'yi PY'ye dönüştürmeye uğraşmadım ama çok basit bir tersine mühendislik yapısı ile tamamen saçma bir dosya olduğu kanısına varabilirsiniz.

1755937876660.png

Ayrıca Intezer'a göre kod içinde Rust Desk'e ait de kodlar varmış, cihazınıza uzaktan erişimlerini sağlama amacıyla olabileceğini düşünüyorum. Hiçbir detaylı incelemede bulunmadım ki bulunmaya da gerek yok. Lütfen şu oyunları hilesiz oynayın :)

Kral trojan var sanırsam dikkat et 1 2 taneyse false positivedir ama 28 testen geçememiş yukleme.

Pek iyi durmuyor sonuçlar, şüpheli. Hybrid Analysis raporu oluşturun.

Pyc'yi Py'ye dönüştürmeye uğraşmadım ama çok basit bir tersine mühendislik yapısı ile tamamen saçma bir dosya olduğu kanısına varabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2561125

Ayrıca ıntezer'a göre kod içinde Rust Desk'e ait de kodlar varmış, cihazınıza uzaktan erişimlerini sağlama amacıyla olabileceğini düşünüyorum. Hiçbir detaylı incelemede bulunmadım ki bulunmaya da gerek yok. Lütfen şu oyunları hilesiz oynayın :)

Hocam sonuç benim değil arkadaşın ya o paylaşamamış üyelik onayı falan bir şeyler dedi yoksa biz de diyoruz da çok umursamıyor ben dosyanın ne olduğunu bile sormadan paylaştım vallahi ama böyle bir şey olduğunu tahmin ediyordum az buçuk yinede teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı