GutserkeR Decapat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 Sizce virüslü müdür dostlar? Kaspersky falan temiz diyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2025
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 644 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #2 Orijinal Android oyun club ise sorun yok ama bilmiyorum.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #3 Orijinal Android oyun clubdan mı indirdiniz? Sıkıntılı duruyor dosya.
GutserkeR Decapat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #4 gorko dedi: Orijinal Android oyun clubdan mı indirdiniz? Sıkıntılı duruyor dosya. Genişletmek için tıkla... Evet oradan indirdim, virüs bulan siteler güvenilir yerler değil ayrıca Kaspersky, Malwarebytes gibi yerler temiz demiş virüslu değil gibi geldi bana. ezCAT dedi: Orijinal Android oyun club ise sorun yok ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Link bırakmamda sorun yoksa bırakayım size zahmet baksanız hocam?
gorko dedi: Orijinal Android oyun clubdan mı indirdiniz? Sıkıntılı duruyor dosya. Genişletmek için tıkla... Evet oradan indirdim, virüs bulan siteler güvenilir yerler değil ayrıca Kaspersky, Malwarebytes gibi yerler temiz demiş virüslu değil gibi geldi bana. ezCAT dedi: Orijinal Android oyun club ise sorun yok ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Link bırakmamda sorun yoksa bırakayım size zahmet baksanız hocam?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #5 MKuzey dedi: Evet oradan indirdim, virüs bulan siteler güvenilir yerler değil ayrıca Kaspersky, Malwarebytes gibi yerler temiz demiş virüslu değil gibi geldi bana. Link bırakmamda sorun yoksa bırakayım size zahmet baksanız hocam? Genişletmek için tıkla... ESET'in tek başına tespit etmesi bile sorun, sizin yerinizde olsam çalıştırmazdım.
MKuzey dedi: Evet oradan indirdim, virüs bulan siteler güvenilir yerler değil ayrıca Kaspersky, Malwarebytes gibi yerler temiz demiş virüslu değil gibi geldi bana. Link bırakmamda sorun yoksa bırakayım size zahmet baksanız hocam? Genişletmek için tıkla... ESET'in tek başına tespit etmesi bile sorun, sizin yerinizde olsam çalıştırmazdım.
GutserkeR Decapat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #6 gorko dedi: ESET'in tek başına tespit etmesi bile sorun, sizin yerinizde olsam çalıştırmazdım. Genişletmek için tıkla... Peki, sağ olun.
gorko dedi: ESET'in tek başına tespit etmesi bile sorun, sizin yerinizde olsam çalıştırmazdım. Genişletmek için tıkla... Peki, sağ olun.