Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.684 Makaleler 2 Çözümler 12 7 Mayıs 2022 #21 Dutchman dedi: Yeni konu açın, konu altından sürekli farklı sorular sormak Sosyal kurallarına aykırı. Açtığınız yeni konuya etiketleyin oradan yazayım cevabı. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam sizide etiketledim. 312971 dedi: Baglantilar temiz duruyor, Eki Görüntüle 1375693 Baglantili dosyalarda da sorun yok gibi, Eki Görüntüle 1375694 Fakat yine de rapor beklemek lazim. Temiz duruyor. Raporu inceledim. @Dutchman'i da bekleyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyanın hangi IP ile iletişim kurduğuna nereden bakıyoruz? Son düzenleme: 8 Mayıs 2022
Dutchman dedi: Yeni konu açın, konu altından sürekli farklı sorular sormak Sosyal kurallarına aykırı. Açtığınız yeni konuya etiketleyin oradan yazayım cevabı. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam sizide etiketledim. 312971 dedi: Baglantilar temiz duruyor, Eki Görüntüle 1375693 Baglantili dosyalarda da sorun yok gibi, Eki Görüntüle 1375694 Fakat yine de rapor beklemek lazim. Temiz duruyor. Raporu inceledim. @Dutchman'i da bekleyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyanın hangi IP ile iletişim kurduğuna nereden bakıyoruz?