Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 5 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar dosyayı tarattım ve sonuç bu. Sizce virüs mü? Ayrıca sadece bu AV virüs diyor sizce öyle mi? Dosya Ekleri total1.PNG 44,8 KB · Görüntüleme: 66 total2.PNG 28,5 KB · Görüntüleme: 66 total3.PNG 32,5 KB · Görüntüleme: 59 total4.PNG 8 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar dosyayı tarattım ve sonuç bu. Sizce virüs mü? Ayrıca sadece bu AV virüs diyor sizce öyle mi?
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.724 Makaleler 2 Çözümler 12 6 Ağustos 2022 #2 Hybrid analys sonucu atın.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 6 Ağustos 2022 #3 Harry Da Souza dedi: Hybrid analys sonucu atın. Genişletmek için tıkla... Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox Submit malware for free analysis with Falcon Sandbox and Hybrid Analysis technology. Hybrid Analysis develops and licenses analysis tools to fight malware. www.hybrid-analysis.com
Harry Da Souza dedi: Hybrid analys sonucu atın. Genişletmek için tıkla... Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox Submit malware for free analysis with Falcon Sandbox and Hybrid Analysis technology. Hybrid Analysis develops and licenses analysis tools to fight malware. www.hybrid-analysis.com
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #4 Harry Da Souza dedi: Hybrid analys sonucu atın. Genişletmek için tıkla... Gerek yoktu ki. False-positive büyük ihtimal. Ama bakalım yine de rapora.
Harry Da Souza dedi: Hybrid analys sonucu atın. Genişletmek için tıkla... Gerek yoktu ki. False-positive büyük ihtimal. Ama bakalım yine de rapora.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.724 Makaleler 2 Çözümler 12 6 Ağustos 2022 #5 Saqot dedi: Arkadaşlar dosyayı tarattım ve sonuç bu. Sizce virüs mü? Ayrıca sadece bu AV virüs diyor sizce öyle mi? Genişletmek için tıkla... Virüs Total sonucundaki dosya ile hybird analys sonucunda olan dosyalar farklı.
Saqot dedi: Arkadaşlar dosyayı tarattım ve sonuç bu. Sizce virüs mü? Ayrıca sadece bu AV virüs diyor sizce öyle mi? Genişletmek için tıkla... Virüs Total sonucundaki dosya ile hybird analys sonucunda olan dosyalar farklı.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 6 Ağustos 2022 #6 Harry Da Souza dedi: VirusTotal sonucundaki dosya ile hybird analys sonucunda olan dosyalar farklı. Genişletmek için tıkla... Aynı dosyayı yükledim ama? Galiba yüklediğim Hybrid Analis'deki widdy.exe. Ona bakabilirsiniz.
Harry Da Souza dedi: VirusTotal sonucundaki dosya ile hybird analys sonucunda olan dosyalar farklı. Genişletmek için tıkla... Aynı dosyayı yükledim ama? Galiba yüklediğim Hybrid Analis'deki widdy.exe. Ona bakabilirsiniz.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.724 Makaleler 2 Çözümler 12 6 Ağustos 2022 #7 Saqot dedi: Aynı dosyayı yükledim ama? Galiba yüklediğim Hybrid Analis'deki widdy.exe. Ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam oraya zip dosyası atmışsınız ve onun içinde bat dosyaları vs var. @Dutchman
Saqot dedi: Aynı dosyayı yükledim ama? Galiba yüklediğim Hybrid Analis'deki widdy.exe. Ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam oraya zip dosyası atmışsınız ve onun içinde bat dosyaları vs var. @Dutchman
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 6 Ağustos 2022 #8 Harry Da Souza dedi: Hocam oraya ZIP dosyası atmışsınız ve onun içinde BAT dosyaları vs var. Genişletmek için tıkla... Tamam VirusTotal'e de aynı dosyayı atıyorum. ZIP dosyasının VirusTotal'i. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Harry Da Souza dedi: Hocam oraya ZIP dosyası atmışsınız ve onun içinde BAT dosyaları vs var. Genişletmek için tıkla... Tamam VirusTotal'e de aynı dosyayı atıyorum. ZIP dosyasının VirusTotal'i. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.724 Makaleler 2 Çözümler 12 6 Ağustos 2022 #9 Hocam bakınız bu vt sonucunuz. Bu ikisi ise hybird analys sonucunuz. Ve gördüğünüz gibi sizin attığınız vt sonucundaki exe hybrid analys sonucunda yok bundan bahsediyorum.
Hocam bakınız bu vt sonucunuz. Bu ikisi ise hybird analys sonucunuz. Ve gördüğünüz gibi sizin attığınız vt sonucundaki exe hybrid analys sonucunda yok bundan bahsediyorum.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 6 Ağustos 2022 #10 Harry Da Souza dedi: Eki Görüntüle 1476615 Hocam bakınız bu vt sonucunuz. Bu ikisi ise hybird analys sonucunuz. Eki Görüntüle 1476618 Eki Görüntüle 1476620 Ve gördüğünüz gibi sizin attığınız vt sonucundaki exe hybrid analys sonucunda yok bundan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yenisini attım Hybrid Analis ve en son attığım VirusTotal'e bakınız.
Harry Da Souza dedi: Eki Görüntüle 1476615 Hocam bakınız bu vt sonucunuz. Bu ikisi ise hybird analys sonucunuz. Eki Görüntüle 1476618 Eki Görüntüle 1476620 Ve gördüğünüz gibi sizin attığınız vt sonucundaki exe hybrid analys sonucunda yok bundan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yenisini attım Hybrid Analis ve en son attığım VirusTotal'e bakınız.