VirusTotal sonucu nasıl?

Ne indirmeye çalıştın ya da bu ne?

IMEI repair yazılımı hocam, ücretsiz alternatifler çok bir işe yaramadığından cr@ckli arıyordum, bunu buldum ama çalıştırmaya cesaret edemedim. False-positive olsa bile tespit ettiği virüsler hafif şeyler değil diye.

Hocam VirusTotal'de temiz çıktı diye program indirmeyin, VirusTotal'i bypass etmek aşırı kolay.
Sanal makinede çalıştırmayı deneyeceğim birazdan hocam, başka yolu yok herhalde.

IMEI repair yazılımı hocam, ücretsiz alternatifler çok bir işe yaramadığından cr@ckli arıyordum, bunu buldum ama çalıştırmaya cesaret edemedim. False-positive olsa bile tespit ettiği virüsler hafif şeyler değil diye.

Sanal makinede çalıştırmayı deneyeceğim birazdan hocam, başka yolu yok herhalde.
filescan.io'ya yükle.

Temiz duruyor ama ne uygulaması bu tam olarak?

Telefonlarda bootloader kilidi sorunu yüzünden yurt dışı cihazların IMEI'si gidebiliyor, bunu çözmek için geliştirilen ücretli program olur kendileri.

Filescan. IO'ya yükle.

Hocam yüklemiştim, sonucunda çıkardı birkaç bir şey. Ekran görüntüsü, oturumu kapatma, yetki yönetme gibi apiler kullanıyor. Bir de injector şüphesi var ama o kesin değil. ssi şurada:

https://www.filescan.io/uploads/66ae3df99149fd55f9940e30/reports/b59e5989-f2aa-4721-8dbf-cc8231183ff9/overview

1722695357069.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı