VirusTotal sonucu nasıldır?

Yusuo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
VirusTotal sonuçları nasıl?
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

bitdefenderfalx:
Android.Riskware.TestKey.rA.
trustlook:
Android.PUA.DebugKey.

Screenshot_20240901-183343~2.png

Not: uygulamayı Modyolo'dan indirdim. Play Store'de ki fiyatı 2.99₺ ancak uygulamanın, Pro sürümü olması gerekenden pahalı olduğundan buradan yüklemeye karar verdim. Önceki cihazımda bu siteden uygulama indirmiştim ve bir sorun yaşamamıştım, ancak VirusTotal'den tarattığımda böyle bir sonuçla karşılaştım.

İndirdiğim sitenin linki:
MODYOLO - Real Flight Simulator

Son düzenleme:
Mod APK olarak indirdiğiniz uygulamalarda bu olması normal.

Merhaba,
VirusTotal sonuçları nasıl?
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

bitdefenderfalx:
Android. Riskware. Testkey. Ra.
trustlook:
Android. PUA. Debugkey.

Eki Görüntüle 2299894

Not: uygulamayı Modyolo'dan indirdim. Play Store'de ki fiyatı 2.99₺ ancak uygulamanın, Pro sürümü olması gerekenden pahalı olduğundan buradan yüklemeye karar verdim. Önceki cihazımda bu siteden uygulama indirmiştim ve bir sorun yaşamamıştım, ancak VirusTotal'den tarattığımda böyle bir sonuçla karşılaştım.

İndirdiğim sitenin linki:
MODYOLO - Real Flight Simulator
Bana kalirsa APK Dosyalarina guvenme virus total icin bypass yapilabiliyor diye biliyorum.

Mod APK olarak indirdiğiniz uygulamalarda bu olması normal.

Bana kalirsa APK dosyalarina guvenme VirusTotal icin bypass yapilabiliyor diye biliyorum.

İlk öncellikle crack uygulamaların asla "güvenilir" diye bir garantisi yoktur ama şu an bir sorun yok gözüküyor. Gene de tedbirli davranın bypass edilmiş olabilir.

Ege rfs gerçekten böyle modlu varsa bende bir dal alırım :)

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yüklemeli miyim yoksa silmeli miyim?

Senin tercihin tehlikeli mi diye sorarsan. Hayır. Değildir. Bende APK kurulumu yaptım bu zamana kadar hiçbişrey olmadı. Yani indirebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı