VirusTotal sonucu nedir?

4Glory

Decapat
Daha fazla  
Merhaba aşağıda sinnerclown un paylaşmış olduğu yama hakkında VirusTotal'de bulunan sonuçlar virüs mü? Dosya inmiş vaziyette antivirüs kurup taratmam gerekir mi?
@sinnerclown TWD telltales V4 olan yaması mevcuttu fakat format sonrası yüklemek istedim onda herhangi bir sorun çıkmamıştı false-positive bile. Bilgi amaçlı sormak istedim nedir diye müsait olunca siz de bakar mısınız?

1715209437126.png

Dosya Ekleri

• 1715209280913.png
    1715209280913.png
    107,8 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim siteden indirdiyseniz problem olmaz. False positive için açılmış konuları inceleyip öğrenebilirsiniz.

Evet sitenizden indirdim,sözünüze ve size güveniyorum teşekkür ederim.

Temiz ama şüphen varsa derin analiz yapabilirim.

Hocam zahmet olmazsa rica edebilir miyim ya biraz titizim de bu konularda ardından format attığım çok oldu.

Hiç duymadığım bir antivirüs tarafından tespit edilmiş bir şey hocam. False-positive bence. .exe uzantılı dosyalarda bu tarz şeyler çoğunlukla çıkıyor. Sinnerclowndan kullandığım yamalarda bir sorun yaşamadım şu ana kadar.

Cevabınız için teşekkür ederim.ben de sinnerclowndan aynı yamayı kullanmıştım fakat rahat edemedim sormak istedim.

Evet sitenizden indirdim,sözünüze ve size güveniyorum teşekkür ederim.

Hocam zahmet olmazsa rica edebilir miyim ya biraz titizim de bu konularda ardından format attığım çok oldu.

Cevabınız için teşekkür ederim.ben de sinnerclowndan aynı yamayı kullanmıştım fakat rahat edemedim sormak istedim.
Olur. filescan.io'ya at analiz edeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı