Sarpkaans Centipat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Bu uygulama false pozitif mi? Yoksa virüs mü? VirusTotal
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.804 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 False-positive. Sarpkaans dedi: Bu uygulama false pozitif mi? Yoksa virüs mü? VirusTotal Genişletmek için tıkla...
False-positive. Sarpkaans dedi: Bu uygulama false pozitif mi? Yoksa virüs mü? VirusTotal Genişletmek için tıkla...
Sarpkaans Centipat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 GeForce GTX 1060 dedi: False-positive. Genişletmek için tıkla... dostum eminmisin? windows PC yi Korudu diyor ama?
GeForce GTX 1060 dedi: False-positive. Genişletmek için tıkla... dostum eminmisin? windows PC yi Korudu diyor ama?
K Kuffoa Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 864 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul 9 Mart 2025 #4 Birisi şüpheli diğeri ise AI detect yazıyor kullan gitsin.
Sarpkaans Centipat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #5 Kuffoa dedi: Birisi şüpheli diğeri ise AI detect yazıyor kullan gitsin. Genişletmek için tıkla... kötü amaçlı yazılım diyor?
Kuffoa dedi: Birisi şüpheli diğeri ise AI detect yazıyor kullan gitsin. Genişletmek için tıkla... kötü amaçlı yazılım diyor?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.804 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 Sarpkaans dedi: dostum eminmisin? windows PC yi Korudu diyor ama? Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizin sisteminize virüs sokturtma peşinde değilim.
Sarpkaans dedi: dostum eminmisin? windows PC yi Korudu diyor ama? Genişletmek için tıkla... Hocam ben sizin sisteminize virüs sokturtma peşinde değilim.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 9 Mart 2025 #7 Yanlış tespit olduğu kanısındayım. Dosya bilinmeyen bir kurum tarafından imzalandığı için bu programlar tespitte bulunmuş sanırım.
Yanlış tespit olduğu kanısındayım. Dosya bilinmeyen bir kurum tarafından imzalandığı için bu programlar tespitte bulunmuş sanırım.
K Kuffoa Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 864 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul 9 Mart 2025 #8 Çünkü dijital imzası yok indirdiğiniz uygulamanın o yüzden dediğiniz hata oluyor ki ben tavsiye etmiyorum skin changerları oyunun stabilitesini bozabileceği için.
Çünkü dijital imzası yok indirdiğiniz uygulamanın o yüzden dediğiniz hata oluyor ki ben tavsiye etmiyorum skin changerları oyunun stabilitesini bozabileceği için.
Sarpkaans Centipat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #9 skin chnager falan değil cs 1.6 için valorant modu
K Kuffoa Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 864 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul 9 Mart 2025 #10 Sarpkaans dedi: Skin chnager falan değil CS 1.6 için Valorant modu. Genişletmek için tıkla... Adından dolayı öyle düşünmüştüm, yine de sonuç olarak Windows SmartScreen dijital imzası olmadığı için uyarı veriyor sorun yok yani.
Sarpkaans dedi: Skin chnager falan değil CS 1.6 için Valorant modu. Genişletmek için tıkla... Adından dolayı öyle düşünmüştüm, yine de sonuç olarak Windows SmartScreen dijital imzası olmadığı için uyarı veriyor sorun yok yani.