EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.717 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #11 Berkay123412 dedi: Cevap için teşekkür ederim virüsmüş açmayacağım Hocam dosyanın içini taratmak için indirdim fakat hiç açmadım ama yinede bi virüs kontrolü yapacağım ne olur ne olmaz cevabın için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanabilirsiniz hocam antivirüsünüz yoksa 1 ay ücretsiz premium veriyor diye biliyorum.
Berkay123412 dedi: Cevap için teşekkür ederim virüsmüş açmayacağım Hocam dosyanın içini taratmak için indirdim fakat hiç açmadım ama yinede bi virüs kontrolü yapacağım ne olur ne olmaz cevabın için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanabilirsiniz hocam antivirüsünüz yoksa 1 ay ücretsiz premium veriyor diye biliyorum.
Berkay123412 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #12 EmirHene dedi: Kaspersky kullanabilirsiniz hocam antivirüsünüz yoksa 1 ay ücretsiz premium veriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öneri için teşekkür ederim hocam hemen indiriyorum kaspersky'ı
EmirHene dedi: Kaspersky kullanabilirsiniz hocam antivirüsünüz yoksa 1 ay ücretsiz premium veriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öneri için teşekkür ederim hocam hemen indiriyorum kaspersky'ı