VirusTotal sonucu temiz mi?

Şaka yaptım hocam, eğer açmadıysanız sıkıntı yok.
aahhashkj korktum bir an kötü bir virüs sandım

Oyun hilesi tekrarında site linkinden bakacağım bilgi icin teşekkürler.

Şu Kaspersky, Malwarebytes tespit etmiyorsa FP'dir söylemlerinden vazgeçmeniz lazım.

VT'de tespit etti gözükmese de MalwareBytes ile dosyayı taratın. %100 tespit edecektir. Çünkü VT'deki belli yüzdeliğin üzerindekileri otomatik AI tespit yapmakta.

Şöyle bir örnek daha vereyim. VT'de Webroot tespit etmiyor gözükebilir ama dosyaya bir kere erişim sağladığında veritabanına aktarmakta. VT ile anlık çalışmalarında 2-3 aydır sorun yaşamakta.

Kaspersky konusuna gelirsek de yapılan ambargo ve şirketin izlediği çözümcül olmayan tepkilerinden dolayı veritabanına ekleme konusunda eskisi kadar veri toplayamamakta. Bu da database konusunda eski zamanlarına göre geride kaldığını göstermekte.

Genel olarak dosyaya baktığımızda yaptığı etkilerden dolayı zararlı olduğu anlaşılmakta. Hile türevi kullanılmasının etik olmadığı gibi kullananlara içten içe sövdüğümüzü de hatırlatmak isteriz.

Dostum sence bitdefender mi kasper m
?

Sence Bitdefender mi Kaspersky mi?
İkisi de üst seviye güvenlik yazılımları. Kişisel tercihler önemlidir. Şu an BitDefender zararlı tespiti olarak daha başarılı gözükmekte.

Tavsiyem bu tarz kullanıcı test videolarını izleyip kendiniz karar vermeniz yönündedir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…