Asunex Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 GenP indirdim VirusTotal'de bunlar cıktı, güvenli midir bu dosya?
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.634 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #2 Asunex dedi: Eki Görüntüle 2280161 GenP indirdim VirusTotal'de bunlar cıktı, güvenli midir bu dosya? Genişletmek için tıkla... GenP ne bilmiyorum ama False positive gibi duruyor. Yinede Malwarebytes ve Kaspersky ile taratabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Asunex dedi: Eki Görüntüle 2280161 GenP indirdim VirusTotal'de bunlar cıktı, güvenli midir bu dosya? Genişletmek için tıkla... GenP ne bilmiyorum ama False positive gibi duruyor. Yinede Malwarebytes ve Kaspersky ile taratabilirsiniz.
KS KS Asunex Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #3 Dorzi dedi: GenP ne bilmiyorum ama False positive gibi duruyor. Yinede Malwarebytes ve Kaspersky ile taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... False positive dediğiniz nedir hocam? Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: GenP ne bilmiyorum ama False positive gibi duruyor. Yinede Malwarebytes ve Kaspersky ile taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... False positive dediğiniz nedir hocam?
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.634 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #4 Asunex dedi: False positive dediğiniz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Bende tam bilmiyorum ama sanırım Virüs gibi görünüp aslında temiz olması. Artı 0 Eksi
Asunex dedi: False positive dediğiniz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Bende tam bilmiyorum ama sanırım Virüs gibi görünüp aslında temiz olması.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.611 Çözümler 35 10 Ağustos 2024 #5 Asunex dedi: Eki Görüntüle 2280161 Genp indirdim VirusTotal'de bunlar cıktı, güvenli midir bu dosya? Genişletmek için tıkla... Nereden indirdin? Reddit'ten indirdiysen temiz olması lazım. Yeni indirdim mwbytes, ESET ve Kaspersky ile tarattım temiz. Artı 0 Eksi
Asunex dedi: Eki Görüntüle 2280161 Genp indirdim VirusTotal'de bunlar cıktı, güvenli midir bu dosya? Genişletmek için tıkla... Nereden indirdin? Reddit'ten indirdiysen temiz olması lazım. Yeni indirdim mwbytes, ESET ve Kaspersky ile tarattım temiz.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.458 Çözümler 23 Yer İstanbul 10 Ağustos 2024 #6 Asunex dedi: Eki Görüntüle 2280161 GenP indirdim VirusTotal'de bunlar cıktı, güvenli midir bu dosya? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle false-positive. Artı 0 Eksi
Asunex dedi: Eki Görüntüle 2280161 GenP indirdim VirusTotal'de bunlar cıktı, güvenli midir bu dosya? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle false-positive.
KS KS Asunex Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #7 Shinya Kogami dedi: Nereden indirdin? Reddit'ten indirdiysen temiz olması lazım. Yeni indirdim mwbytes, ESET ve Kaspersky ile tarattım temiz. Genişletmek için tıkla... fullprogramlarindir.net üzerinden hocam Artı 0 Eksi
Shinya Kogami dedi: Nereden indirdin? Reddit'ten indirdiysen temiz olması lazım. Yeni indirdim mwbytes, ESET ve Kaspersky ile tarattım temiz. Genişletmek için tıkla... fullprogramlarindir.net üzerinden hocam
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.611 Çözümler 35 10 Ağustos 2024 #8 Asunex dedi: fullprogramlarindir.net üzerinden hocam. Genişletmek için tıkla... Genp subreddittinden indirin. Diğer web sitelerinden indirmemeye çalışın. Patch tool olduğu için false pozitif ihtimali de var. Artı 0 Eksi
Asunex dedi: fullprogramlarindir.net üzerinden hocam. Genişletmek için tıkla... Genp subreddittinden indirin. Diğer web sitelerinden indirmemeye çalışın. Patch tool olduğu için false pozitif ihtimali de var.
KS KS Asunex Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #9 Shinya Kogami dedi: Genp subreddittinden indirin. Diğer web sitelerinden indirmemeye çalışın. Patch tool olduğu için false pozitif ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... indirdiğiniz yerin linkini atar mısınız rica etsem Artı 0 Eksi
Shinya Kogami dedi: Genp subreddittinden indirin. Diğer web sitelerinden indirmemeye çalışın. Patch tool olduğu için false pozitif ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... indirdiğiniz yerin linkini atar mısınız rica etsem
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.611 Çözümler 35 10 Ağustos 2024 #10 Asunex dedi: indirdiğiniz yerin linkini atar mısınız rica etsem Genişletmek için tıkla... Reddit - Dive into anything www.reddit.com Artı 0 Eksi
Asunex dedi: indirdiğiniz yerin linkini atar mısınız rica etsem Genişletmek için tıkla... Reddit - Dive into anything www.reddit.com