VirusTotal sonucuna göre dosya indirilmeli mi?

False-Positive bunlar galiba. Sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Ne indiriyorsunuz?
Spiderman Miles Morales Türkçe Yama indirmeyeçalışıyor arkadaş üstteki dosya isminden gördüm.

Direkt virüs demeyin. False-positive olma ihtimalleri var.

Ne için hangi oyun için?

Düzelttim fazla bilmiyorum virüslerle ilgili şeyleri ama başka virüs programlarındada bunu tarattırabilir. Ne olacağı belli olmaz.

Virüslü değildir. Virüslüyse kaldırırsınız.

Evet indirip taratın hocam. Ama bence False-Positive.
Valla hocam kimin ne olacağı belli olmaz bazıları çocuk kandırmak, bilgisayar hakkında bilgisi olmayanlar için RAT atıyor trojan koyuyor exeyi değiştiriyor yapıyor yapacağını. ama yinede tarattırması önerilir hemen ön yargıyla davranmaya gerek yok.

Valla hocam kimin ne olacağı belli olmaz bazıları çocuk kandırmak, bilgisayar hakkında bilgisi olmayanlar için RAT atıyor trojan koyuyor exeyi değiştiriyor yapıyor yapacağını. ama yinede tarattırması önerilir hemen ön yargıyla davranmaya gerek yok.
Hepsi boş iş. Benim bütün oyunlar crack. Bütün demiyelim de Pes 2010 indirdim. Virüslü gösteriyordu ama virüs girmedi.

Hepsi boş iş. Benim bütün oyunlar crack. Bütün demiyelim de Pes 2010 indirdim. Virüslü gösteriyordu ama virüs girmedi.
Valla hocam bilmiyorum bende öyle korsan indirmeyi çok denedim indirdim de ama şuan ne yaşanıyor ne oluyor hiçbir bilgim yok en son 1 3 ay önce formatladım ssd-hdd felandır hepsini biçimlendirdim yeniden indirdim oyunları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı