Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 19 Ağustos 2021 #1 Sizce güvenilir mi? Dosya Ekleri resim_2021-08-19_225713.png 93,3 KB · Görüntüleme: 94
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 19 Ağustos 2021 #2 Adını hiç duymadım. Diğer bütün tanınmış anti virüsler ise temiz diyor. Temiz gibi açıkçası. Bilen kişiler de cevaplarsa iyi olur. Büyük ihtimal aynı cevabı verirler.
Adını hiç duymadım. Diğer bütün tanınmış anti virüsler ise temiz diyor. Temiz gibi açıkçası. Bilen kişiler de cevaplarsa iyi olur. Büyük ihtimal aynı cevabı verirler.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #3 Hiçbir antivirüsün adını daha önce duymadım. Malwarebytes ile taramak daha güvenli olabilir.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 19 Ağustos 2021 #4 rasgelekullanici35 dedi: Hiçbir antivirüsün adını daha önce duymadım. Malwarebytes ile taramak daha güvenli olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sitede adını duyup duymadığımız bütün anti-virüsleri kullanıyor. Anti-Virüs olmasa da Malwarebytes buna dahil.
rasgelekullanici35 dedi: Hiçbir antivirüsün adını daha önce duymadım. Malwarebytes ile taramak daha güvenli olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sitede adını duyup duymadığımız bütün anti-virüsleri kullanıyor. Anti-Virüs olmasa da Malwarebytes buna dahil.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 19 Ağustos 2021 #5 Mega.nz güvenilir bir site bildiğim kadarı ile bir dosyayı upload etmek için kullanılıyor. Aşırı önemli not: Mega.nz ne kadar güvenilir bir site olsa bile upload edilen dosya güvenilir olmayabilir, indirdikten sonra dosyayı da taratın.
Mega.nz güvenilir bir site bildiğim kadarı ile bir dosyayı upload etmek için kullanılıyor. Aşırı önemli not: Mega.nz ne kadar güvenilir bir site olsa bile upload edilen dosya güvenilir olmayabilir, indirdikten sonra dosyayı da taratın.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #6 schlss dedi: Hocam bu sitede adını duyup duymadığımız bütün anti-virüsleri kullanıyor. Anti-Virüs olmasa da Malwarebytes buna dahil. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum, teşekkür ederim. O zaman güvenli gibi duruyor.
schlss dedi: Hocam bu sitede adını duyup duymadığımız bütün anti-virüsleri kullanıyor. Anti-Virüs olmasa da Malwarebytes buna dahil. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum, teşekkür ederim. O zaman güvenli gibi duruyor.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.124 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #7 False-Positive yüksek ihtimalle indirdiğiniz dosya nedir?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 19 Ağustos 2021 #8 rasgelekullanici35 dedi: Bilmiyordum, teşekkür ederim. O zaman güvenli gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Yanlış yazmışım kusura bakmayın.
rasgelekullanici35 dedi: Bilmiyordum, teşekkür ederim. O zaman güvenli gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Yanlış yazmışım kusura bakmayın.
hange Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ağustos 2021 #9 Temiz gibi duruyor ancak URL üzerinden tarama yapmışsınız sanırım, dosyayı indirip bir de öyle tarama yapın derim.
Temiz gibi duruyor ancak URL üzerinden tarama yapmışsınız sanırım, dosyayı indirip bir de öyle tarama yapın derim.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.124 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #10 hange dedi: Temiz gibi duruyor ancak URL üzerinden tarama yapmışsınız sanırım, dosyayı indirip bir de öyle tarama yapın derim. Genişletmek için tıkla... Dosyayı yükleyince olan virüs girecek zaten
hange dedi: Temiz gibi duruyor ancak URL üzerinden tarama yapmışsınız sanırım, dosyayı indirip bir de öyle tarama yapın derim. Genişletmek için tıkla... Dosyayı yükleyince olan virüs girecek zaten