VirusTotal sonucundaki W32.aıdetectmalware virüs mü?

1Ryomen Sukuna

Decapat
Yer
Ülke'nin En Batısı
Spider-Man Miles Morales indirdim oyunindir VIP'den ve Türkçe yamayı da oradan kurdum. Kaspersky ve Malwarebytes tam tarama yaptım temiz çıktı ama VirusTotal Türkçe yamada virüs var diyor? Siz de bir bakar mısınız dosya temiz midir? False positive olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-14 181314.png
    109,2 KB · Görüntüleme: 42
Dosya temiz, false-postivedir.
Kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim ancak dosyanın temiz olduğunu nereden anladınız yani false-postive olduğunu? Anlama yolu ne?

Behavior kısmında şüpheli bir şey bulunmuyor. Bu kısma bakmanıza gerek yok zaten.
İki tane adı bilinmeyen uyduruk Anti-Virüs virüs dediği için virüs olmuyor. Bu olaya da false-positive diyoruz zaten.

Behavior kısmında şüpheli bir şey bulunmuyor. Bu kısma bakmanıza gerek yok zaten.
İki tane adı bilinmeyen uyduruk Anti-Virüs virüs dediği için virüs olmuyor. Bu olaya da false-positive diyoruz zaten.

Kaspersky ve Malwarebytes bulamazsa var mıdır? Crackden sonra ikisiyle taratıyorum temiz ise kuruyorum.

Siz sadece yamayı atmışsınız VirusTotal'e. Crack büyük ihtimalle virüslüdür açmanızı önermem.
Açmadan setup ve yanında gelen diğer dosyaları VirusTotal'e atın.

Siz sadece yamayı atmışsınız VirusTotal'e. Crack büyük ihtimalle virüslüdür açmanızı önermem.
Açmadan setup ve yanında gelen diğer dosyaları VirusTotal'e atın.

VirusTotal büyük dosya kabul etmiyor. Sadece TR yama da bu uyarıyı verdi. Dediğim gibi Kaspersky ve Malwarebytes ile tarattım temiz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…