7 720230 Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 180 Çözümler 3 27 Ekim 2023 #11 Nizel G dedi: Taramanın linkini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Konuyu okursan orada VirusTotal linkini de görebilirsin. Zor değil. Deluxonik dedi: Bulduğu şey obsfucator ondan net birşey demek zor. APK'lar konusunda bilgili değilim, neden obsfucate edilir bilmiyorum. En iyisi risk almamak ozaman. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi hocam en iyisi hiç bulaşmamak çok teşekkür ederim.
Nizel G dedi: Taramanın linkini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Konuyu okursan orada VirusTotal linkini de görebilirsin. Zor değil. Deluxonik dedi: Bulduğu şey obsfucator ondan net birşey demek zor. APK'lar konusunda bilgili değilim, neden obsfucate edilir bilmiyorum. En iyisi risk almamak ozaman. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi hocam en iyisi hiç bulaşmamak çok teşekkür ederim.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 27 Ekim 2023 #12 720230 dedi: Konuyu okursan orada VirusTotal linkini de görebilirsin. Zor değil. Genişletmek için tıkla... Dosya ekiyle yan yana olunca görmedim. Mavi mavi. Bakıyorum. Ses kaydı hariç temiz görünüyor. Vaat ettiğini sunuyor mu onu bilemem.
720230 dedi: Konuyu okursan orada VirusTotal linkini de görebilirsin. Zor değil. Genişletmek için tıkla... Dosya ekiyle yan yana olunca görmedim. Mavi mavi. Bakıyorum. Ses kaydı hariç temiz görünüyor. Vaat ettiğini sunuyor mu onu bilemem.
7 720230 Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 180 Çözümler 3 27 Ekim 2023 #13 Nizel G dedi: Dosya ekiyle yan yana olunca görmedim. Mavi mavi. Bakıyorum. Ses kaydı hariç temiz görünüyor. Vaat ettiğini sunuyor mu onu bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisi hiç bulaşmamak akşam akşam kafamız ağırmasın. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
Nizel G dedi: Dosya ekiyle yan yana olunca görmedim. Mavi mavi. Bakıyorum. Ses kaydı hariç temiz görünüyor. Vaat ettiğini sunuyor mu onu bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisi hiç bulaşmamak akşam akşam kafamız ağırmasın. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için