The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.308 Çözümler 6 Cumartesi 00:20 #1 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal bu şekilde çıkarttı normal midir bu?
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 880 Çözümler 22 Yer Türkiye Cumartesi 00:25 #2 The_rain_master dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal bu şekilde çıkarttı normal midir bu? Genişletmek için tıkla... Viruslu craked olduğu için.
The_rain_master dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal bu şekilde çıkarttı normal midir bu? Genişletmek için tıkla... Viruslu craked olduğu için.
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.978 Çözümler 201 Cumartesi 00:25 #3 Normal, false positive.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.294 Çözümler 53 Yer Bursa Cumartesi 00:27 #4 The_rain_master dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal bu şekilde çıkarttı normal midir bu? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirdiysen kullanabilirsin diye tahmin ediyorum official Minecraft almadan önce bayağı kullandım sorun yaşatmadı.
The_rain_master dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal bu şekilde çıkarttı normal midir bu? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirdiysen kullanabilirsin diye tahmin ediyorum official Minecraft almadan önce bayağı kullandım sorun yaşatmadı.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.308 Çözümler 6 Cumartesi 00:27 #5 Gereksiz Eleman dedi: Normal, false positive. Genişletmek için tıkla... Kurmamda bir sakınca yok o zaman hocam. HakanXD dedi: Kendi sitesinden indirdiysen kullanabilirsin diye tahmin ediyorum official Minecraft almadan önce bayağı kullandım sorun yaşatmadı. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirdim hocam. Norton da bir şey bulamadı zaten.
Gereksiz Eleman dedi: Normal, false positive. Genişletmek için tıkla... Kurmamda bir sakınca yok o zaman hocam. HakanXD dedi: Kendi sitesinden indirdiysen kullanabilirsin diye tahmin ediyorum official Minecraft almadan önce bayağı kullandım sorun yaşatmadı. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirdim hocam. Norton da bir şey bulamadı zaten.
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.978 Çözümler 201 Cumartesi 00:28 #6 The_rain_master dedi: Kurmamda bir sakınca yok o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Kurabilirsin. Orijinal dosya zaten, yazmadan önce baktım. Doğru yerden indirmişsin.
The_rain_master dedi: Kurmamda bir sakınca yok o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Kurabilirsin. Orijinal dosya zaten, yazmadan önce baktım. Doğru yerden indirmişsin.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.294 Çözümler 53 Yer Bursa Cumartesi 00:28 #7 The_rain_master dedi: Kurmamda bir sakınca yok o zaman hocam. Kendi sitesinden indirdim hocam. Genişletmek için tıkla... Kullan kanka her Launcher'da bu tarz false pozitif uyarılar olabilir en temizi indirimli zamanında oyunu satıp alıp o şekilde oynamak.
The_rain_master dedi: Kurmamda bir sakınca yok o zaman hocam. Kendi sitesinden indirdim hocam. Genişletmek için tıkla... Kullan kanka her Launcher'da bu tarz false pozitif uyarılar olabilir en temizi indirimli zamanında oyunu satıp alıp o şekilde oynamak.
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 880 Çözümler 22 Yer Türkiye Cumartesi 00:29 #8 The_rain_master dedi: Kurmamda bir sakınca yok o zaman hocam. Kendi sitesinden indirdim hocam. Norton da bir şey bulamadı zaten. Genişletmek için tıkla... Norton çöp sen VirusTotal'da ESET Malwarebytes sonucuna bakacaksın.
The_rain_master dedi: Kurmamda bir sakınca yok o zaman hocam. Kendi sitesinden indirdim hocam. Norton da bir şey bulamadı zaten. Genişletmek için tıkla... Norton çöp sen VirusTotal'da ESET Malwarebytes sonucuna bakacaksın.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.308 Çözümler 6 Cumartesi 00:30 #9 HakanXD dedi: Kullan kanka her Launcher'da bu tarz false pozitif uyarılar olabilir en temizi indirimli zamanında oyunu satıp alıp o şekilde oynamak. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu alacaktım da zam gelmiş sanki eskiden 1200 TL değildi ya da ben yanlış hatırlıyorum. Çok nadiren arkadaşlarla gireceğim için de o kadar para vermek istemedim.
HakanXD dedi: Kullan kanka her Launcher'da bu tarz false pozitif uyarılar olabilir en temizi indirimli zamanında oyunu satıp alıp o şekilde oynamak. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu alacaktım da zam gelmiş sanki eskiden 1200 TL değildi ya da ben yanlış hatırlıyorum. Çok nadiren arkadaşlarla gireceğim için de o kadar para vermek istemedim.