B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 28 Şubat 2023 #11 Februatry dedi: İndirdim böyle çıktı Genişletmek için tıkla... Antivirüslere bakarak anlarsın zaten virüs mü değil mi olduğunu. False positive buda
Februatry dedi: İndirdim böyle çıktı Genişletmek için tıkla... Antivirüslere bakarak anlarsın zaten virüs mü değil mi olduğunu. False positive buda
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 28 Şubat 2023 #12 Februatry dedi: Bende öyle düşünüyorum cr de öyle dedi. Genişletmek için tıkla... cr kim bilmiyorum ama olay dediğim gibi. Kaç kişinin kullandığı Launcher'a virüs sokmak mantıklı olmaz ki bunlar direkt bir şirket olduğu için Siber teşkilat basar böyle bir durumda. Bilinmez dandik Çinli geliştiriciler değiller.
Februatry dedi: Bende öyle düşünüyorum cr de öyle dedi. Genişletmek için tıkla... cr kim bilmiyorum ama olay dediğim gibi. Kaç kişinin kullandığı Launcher'a virüs sokmak mantıklı olmaz ki bunlar direkt bir şirket olduğu için Siber teşkilat basar böyle bir durumda. Bilinmez dandik Çinli geliştiriciler değiller.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #13 False-Positive.