VirusTotal yanlış olabilir mi?

Sonuç false-positive, zaten sezgisel tespit yapmışlar. Sistemde en ufak kritik bölgeye erişen bir uygulama görseler anında yapıştırıyorlar zararlı ifadesini bu motorlar.

Sorun gözükmüyor.

VirusTotal linkini atar mısınız?

Hocam Türkçe yama indireceğim Outlast için de VirusTotal'inde virüs gözüküyor şunada bakar mısınız ? VirusTotal

@Kensaiqw Hocam Outlast benim uzmanlık alanım Sıkıntı gözükmüyor hocam. Eğer oyunceviri.net sitesinden indirdiyseniz tertemiz orası. Onlar false-possitive sonuç. Yama temiz.

@Kensaiqw hocam Outlast benim uzmanlık alanım sıkıntı gözükmüyor hocam. Eğer oyunceviri.net sitesinden indirdiyseniz tertemiz orası. Onlar false-possitive sonuç. Yama temiz.

Hocam oyunçeviri açılmıyor nedense ya çözemedim ağ hatası gibi bir sorun veriyordu o yüzden oradan indiremedim.

@Kensaiqw Hocam https sertifikası bitti o sitenin o yüzden tarayıcılar tehlikeli site olarak gösterebiliyor yine de gir diyip siteye girebilirsiniz. Ama bunu nereden indirdiniz? Eğer şuradan indirdiyseniz burası da temiz bir site; Outlast Türkçe Yama | Turkce-yama.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…