Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 280 17 Kasım 2023 #1 Bir program indirdim VirusTotal'de 3 tane yer virüs diyor ama Kaspersky kullanıyorum tam tarama yapmama rağmen virüs bulmadı. Hangisi daha güvenilir?
Bir program indirdim VirusTotal'de 3 tane yer virüs diyor ama Kaspersky kullanıyorum tam tarama yapmama rağmen virüs bulmadı. Hangisi daha güvenilir?
Çözüm EVANESCENCE 17 Kasım 2023 @Signedx DODI üzerinden korsan FIFA 23 indirmişsiniz, tarama sonucu temiz. Orada çıkan sonuçlar false-positive.
@Signedx DODI üzerinden korsan FIFA 23 indirmişsiniz, tarama sonucu temiz. Orada çıkan sonuçlar false-positive.
KS KS Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 280 17 Kasım 2023 #11 Teşekkür ederim. Şebnem Ferah dedi: Ne olduğu belli olmayan 3 av uyarı vermiş, false positive. Genişletmek için tıkla... O zaman neden oraya öyle koyarlarki az daha virüs yedim diye kalpden gidecektim. Artı 0 Eksi
Teşekkür ederim. Şebnem Ferah dedi: Ne olduğu belli olmayan 3 av uyarı vermiş, false positive. Genişletmek için tıkla... O zaman neden oraya öyle koyarlarki az daha virüs yedim diye kalpden gidecektim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.244 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Kasım 2023 #12 Signedx dedi: O zaman neden oraya öyle koyarlarki az daha virüs yedim diye kalpden gidecektim. Genişletmek için tıkla... Daha kapsamlı olsun diye koymuşlar işte ama dandirik.. Artı 0 Eksi
Signedx dedi: O zaman neden oraya öyle koyarlarki az daha virüs yedim diye kalpden gidecektim. Genişletmek için tıkla... Daha kapsamlı olsun diye koymuşlar işte ama dandirik..
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 17 Kasım 2023 #13 @Signedx, oyunu indirdiğiniz site (DODI) güvenilir. Ama sadece orijinal sitesinden indirdiğiniz sürece, farklı aracı sitelere bulaşmayın. Artı 0 Eksi
@Signedx, oyunu indirdiğiniz site (DODI) güvenilir. Ama sadece orijinal sitesinden indirdiğiniz sürece, farklı aracı sitelere bulaşmayın.
KS KS Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 280 17 Kasım 2023 #14 Tamam teşekkür ederim. EVANESCENCE dedi: @Signedx, oyunu indirdiğiniz site (DODI) güvenilir. Ama sadece orijinal sitesinden indirdiğiniz sürece, farklı aracı sitelere bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam birde VirusTotal 3 ay önce bir uygulama indirmiştim trojan yemiştim ama şuan Virüstotal den bakınca hepsi güvenilir diyor nasıl oluyor ? Son düzenleme: 17 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Tamam teşekkür ederim. EVANESCENCE dedi: @Signedx, oyunu indirdiğiniz site (DODI) güvenilir. Ama sadece orijinal sitesinden indirdiğiniz sürece, farklı aracı sitelere bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam birde VirusTotal 3 ay önce bir uygulama indirmiştim trojan yemiştim ama şuan Virüstotal den bakınca hepsi güvenilir diyor nasıl oluyor ?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.244 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Kasım 2023 #15 Signedx dedi: Tamam teşekkür ederim. Hocam birde VirusTotal 3 ay önce bir uygulama indirmiştim trojan yemiştim ama şuan Virüstotal den bakınca hepsi güvenilir diyor nasıl oluyor ? Genişletmek için tıkla... Aynı yerden indirdiğiniz program mı? Artı 0 Eksi
Signedx dedi: Tamam teşekkür ederim. Hocam birde VirusTotal 3 ay önce bir uygulama indirmiştim trojan yemiştim ama şuan Virüstotal den bakınca hepsi güvenilir diyor nasıl oluyor ? Genişletmek için tıkla... Aynı yerden indirdiğiniz program mı?
KS KS Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 280 17 Kasım 2023 #16 Şebnem Ferah dedi: Aynı yerden indirdiğiniz program mı? Genişletmek için tıkla... Evet aynı yerden indirmiştim ama şuan clean diyor hepsi. Yani DODI den indirmedim başka yerden indirmiştim. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Aynı yerden indirdiğiniz program mı? Genişletmek için tıkla... Evet aynı yerden indirmiştim ama şuan clean diyor hepsi. Yani DODI den indirmedim başka yerden indirmiştim.