CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 4 Aralık 2021 #11 Linux Kaymak dedi: İyi o zaman en iyisi zaten. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ve ESET temiz çıkardıysa temiz midir sizce. Buyurun size linki atayım dosyayı geri yükledim tekrardan yaptım tarama VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com 67 tane AV arasından sadece 1 tanesi virüs bulmui Son düzenleme: 4 Aralık 2021
Linux Kaymak dedi: İyi o zaman en iyisi zaten. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ve ESET temiz çıkardıysa temiz midir sizce. Buyurun size linki atayım dosyayı geri yükledim tekrardan yaptım tarama VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com 67 tane AV arasından sadece 1 tanesi virüs bulmui
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 4 Aralık 2021 #12 CHRİS W4LKER dedi: Kaspersky ve ESET temiz çıkardıysa temiz midir sizce. Buyurun size linki atayım dosyayı geri yükledim tekrardan yaptım tarama. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com 67 tane av arasından sadece 1 tanesi virüs bulmui. Genişletmek için tıkla... Crack'e destek yok.
CHRİS W4LKER dedi: Kaspersky ve ESET temiz çıkardıysa temiz midir sizce. Buyurun size linki atayım dosyayı geri yükledim tekrardan yaptım tarama. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com 67 tane av arasından sadece 1 tanesi virüs bulmui. Genişletmek için tıkla... Crack'e destek yok.