xxbBme Picopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #1 Herkese iyi akşamlar, size bir sorum olacak. VirusTotal'de iki tane virüs algılandı bir .exe dosyasında ve emin değilim kullanıp kullanmayacağımdan. Yardım etmek isteyenler için URL'yi aşağıya bırakıyorum. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Herkese iyi akşamlar, size bir sorum olacak. VirusTotal'de iki tane virüs algılandı bir .exe dosyasında ve emin değilim kullanıp kullanmayacağımdan. Yardım etmek isteyenler için URL'yi aşağıya bırakıyorum. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
aruk Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #2 En güvenlisi kullanmamak ama antivirüs gibi bir şey yüklüyorsanız virüs olarak algılaması normal.
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 410 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #3 Uygulamayı daha açmadan bilgisayardaki farklı bir antivirüs ile tara. Yine sıkıntı çıkarsa virüs vardır.
Uygulamayı daha açmadan bilgisayardaki farklı bir antivirüs ile tara. Yine sıkıntı çıkarsa virüs vardır.
xxbBme Picopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #4 aruk dedi: En güvenlisi kullanmamak ama antivirüs gibi bir şey yüklüyorsanız virüs olarak algılaması normal. Genişletmek için tıkla... RDR2 için bypass programıydı emin misiniz kullanmamam için? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2025
aruk dedi: En güvenlisi kullanmamak ama antivirüs gibi bir şey yüklüyorsanız virüs olarak algılaması normal. Genişletmek için tıkla... RDR2 için bypass programıydı emin misiniz kullanmamam için?
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.650 Çözümler 166 22 Eylül 2025 #5 Dosyayı nereden indirdiniz?
xxbBme Picopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #6 Kusayyy dedi: Uygulamayı daha açmadan bilgisayardaki farklı bir antivirüs ile tara. Yine sıkıntı çıkarsa virüs vardır. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz ücretsiz uğraştırmayan. GitHub. Gereksiz Eleman dedi: Dosyayı nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... GitHub. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2025
Kusayyy dedi: Uygulamayı daha açmadan bilgisayardaki farklı bir antivirüs ile tara. Yine sıkıntı çıkarsa virüs vardır. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz ücretsiz uğraştırmayan. GitHub. Gereksiz Eleman dedi: Dosyayı nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... GitHub.
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.650 Çözümler 166 22 Eylül 2025 #7 @xxbBme VirusTotal sonucu temiz görünüyor. GitHub linkini atar mısın? Muhtemelen false positive diye tahmin ediyorum.
@xxbBme VirusTotal sonucu temiz görünüyor. GitHub linkini atar mısın? Muhtemelen false positive diye tahmin ediyorum.
aruk Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #8 xxbBme dedi: RDR2 için bypass progra mıydı emin misiniz kullanmamam için. Genişletmek için tıkla... Bu konuda yardımcı olamam hocam.
xxbBme dedi: RDR2 için bypass progra mıydı emin misiniz kullanmamam için. Genişletmek için tıkla... Bu konuda yardımcı olamam hocam.
xxbBme Picopat Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #9 aruk dedi: Bu konuda yardımcı olamam hocam. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil kral. Gereksiz Eleman dedi: @xxbBme VirusTotal sonucu temiz görünüyor. GitHub linkini atar mısın? Muhtemelen false positive diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Releases · onajlikezz/Nightlight-Game-Launcher This program is made to Bypass Games Launcher! Contribute to onajlikezz/Nightlight-Game-Launcher development by creating an account on GitHub. github.com Buradaki V4 olan kral. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2025
aruk dedi: Bu konuda yardımcı olamam hocam. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil kral. Gereksiz Eleman dedi: @xxbBme VirusTotal sonucu temiz görünüyor. GitHub linkini atar mısın? Muhtemelen false positive diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Releases · onajlikezz/Nightlight-Game-Launcher This program is made to Bypass Games Launcher! Contribute to onajlikezz/Nightlight-Game-Launcher development by creating an account on GitHub. github.com Buradaki V4 olan kral.
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.650 Çözümler 166 22 Eylül 2025 #10 @xxbBme Dosya temiz. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.