E Emino Femtopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Metro 2033 Redux için Türkçe yama indirdim, şuna bakar mısınız, güvenli midir? VirusTotal Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024
bgexd Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Emino dedi: Metro 2033 Redux için Türkçe yama indirdim, şuna bakar mısınız, güvenli midir? VirusTotal Genişletmek için tıkla... hocam yamalar exe olmaz diye biliyorum.
Emino dedi: Metro 2033 Redux için Türkçe yama indirdim, şuna bakar mısınız, güvenli midir? VirusTotal Genişletmek için tıkla... hocam yamalar exe olmaz diye biliyorum.
8 817946 Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 6 Ağustos 2024 #3 Emino dedi: Metro 2033 Redux için Türkçe yama indirdim, şuna bakar mısınız, güvenli midir? VirusTotal Genişletmek için tıkla... False pozitive gibi duruyor eğer oyun çeviriden indirdiyseniz güvenilirdir.
Emino dedi: Metro 2033 Redux için Türkçe yama indirdim, şuna bakar mısınız, güvenli midir? VirusTotal Genişletmek için tıkla... False pozitive gibi duruyor eğer oyun çeviriden indirdiyseniz güvenilirdir.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 6 Ağustos 2024 #4 bgexd dedi: hocam yamalar exe olmaz diye biliyorum Genişletmek için tıkla... EXE olanlar var. Bazı yamalarda kurulum ekranı gelir ve oyunun klasörünü seçmeni ister onun içine otomatik kuruyor. Bu arada false-positive bu hocam.
bgexd dedi: hocam yamalar exe olmaz diye biliyorum Genişletmek için tıkla... EXE olanlar var. Bazı yamalarda kurulum ekranı gelir ve oyunun klasörünü seçmeni ister onun içine otomatik kuruyor. Bu arada false-positive bu hocam.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.777 Çözümler 27 6 Ağustos 2024 #5 2 kişi yorumlarda -1 atmış. Bence çok güvenmeyin. Bağlandığı IP'lerden biri sakat ayrıca.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #6 Aynısını kullandım ve hala tr yamalarım arasında duruyor. Benim bildiğim false-positive bu yama. bgexd dedi: hocam yamalar exe olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan birçok .pak şeklinde tr yama var ama eski yamaların çoğu böyle .exe şeklinde hocam. Yeni bir oyun ve eski bir oyunun çevirilerini kıyaslarsanız fark edersiniz zaten.
Aynısını kullandım ve hala tr yamalarım arasında duruyor. Benim bildiğim false-positive bu yama. bgexd dedi: hocam yamalar exe olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan birçok .pak şeklinde tr yama var ama eski yamaların çoğu böyle .exe şeklinde hocam. Yeni bir oyun ve eski bir oyunun çevirilerini kıyaslarsanız fark edersiniz zaten.