Bir veri sağlayıcı ekteki yazılımı trojan değil ancak güvenlik açığı doğurabilir olarak işaretlemiş, diğeri ise jenerik bir tehdit olarak tanımlamış. Yanlış tespit gibi duruyor açıkçası, değilse bile minör tehditler içeriyor.
Korsan inzoi indirmişsiniz gördüğüm kadarıyla, repack setup dosyasi olduğu için ve imzası olmadığı için bu 4 sağlayıcı riskli bulmuş. BkavPro'yu kaale almıyorum. Diğer iki sağlayıcı ise bu dosyaların güvenlik açığı oluşturabileceğini belirtmiş. Biri ise repack olduğunu anlamış.
Eğer zararlı bulaşından çekiniyorum diyorsanız resmi ve korsan olmayan yazılım kullanmanız gerekmekte. Korsan kullanmayı teşvik etmek Technopat Sosyal kurallarına göre yasaktır.
@saiyan Birkaç kez trojan ile karşı karşıya kalınca otomatik olarak öğrenmeye başlıyorsunuz genelde.