B Bencedeoyle Picopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #11 LiXR dedi: Kişinin isteğine göre değişir ve her korsan dosya virüslü olmaz. (Hiç olmaz demiyorum.) Genişletmek için tıkla... Eskiden indiren biri olarak hepsinde yok ama çoğunluğunda var trojan ve mining virüsleri yemiştim.
LiXR dedi: Kişinin isteğine göre değişir ve her korsan dosya virüslü olmaz. (Hiç olmaz demiyorum.) Genişletmek için tıkla... Eskiden indiren biri olarak hepsinde yok ama çoğunluğunda var trojan ve mining virüsleri yemiştim.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.189 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ 7 Mayıs 2025 #12 LiXR dedi: Kişinin isteğine göre değişir ve her korsan dosya virüslü olmaz. (Hiç olmaz demiyorum.) Genişletmek için tıkla... Çoğunda mining oluyor. Babanızın hayrına kırmıyorlar oyunları.
LiXR dedi: Kişinin isteğine göre değişir ve her korsan dosya virüslü olmaz. (Hiç olmaz demiyorum.) Genişletmek için tıkla... Çoğunda mining oluyor. Babanızın hayrına kırmıyorlar oyunları.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 8 Mayıs 2025 #13 Virus Total linki alabilir miyim? Davranışını görüp ona göre yorum yapmak istiyorum.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 9 Mayıs 2025 #14 Sakuya Izayoi dedi: Virus Total linki alabilir miyim? Davranışını görüp ona göre yorum yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yoruma gerek var mı. Zararlı olduğu bariz belli. İncelersen de mining yapan kod bulundurduğunu göreceksin. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Sakuya Izayoi dedi: Virus Total linki alabilir miyim? Davranışını görüp ona göre yorum yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yoruma gerek var mı. Zararlı olduğu bariz belli. İncelersen de mining yapan kod bulundurduğunu göreceksin. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 9 Mayıs 2025 #15 THE_MILLER dedi: Yoruma gerek var mı. Zararlı olduğu bariz belli. İncelersen de mining yapan kod bulundurduğunu göreceksin. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Bana minerdan çok RAT gibi ama siz bilirsiniz. Ayrıca keylogger da içeriyor gibi.
THE_MILLER dedi: Yoruma gerek var mı. Zararlı olduğu bariz belli. İncelersen de mining yapan kod bulundurduğunu göreceksin. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Bana minerdan çok RAT gibi ama siz bilirsiniz. Ayrıca keylogger da içeriyor gibi.
KrayReggie Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 483 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #16 pioner dedi: Eki Görüntüle 2486176 Genişletmek için tıkla... Virüstür hocam Kaspersky bile virüs demiş.
pioner dedi: Eki Görüntüle 2486176 Genişletmek için tıkla... Virüstür hocam Kaspersky bile virüs demiş.