P pioner Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar bu uygulama virus mudur? Kaspesky virüs değil dedi ama emin olmak istedim.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 13 Mayıs 2025 #11 Açtıktan sonra tarayın bir de? Bu uygulamayı indirme motivasyonunuz neydi ayrıca? Artı 0 Eksi
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.460 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 13 Mayıs 2025 #12 pioner dedi: Hocam ben uygulamayı açmadan önce Kaspersky ile taradım fakat virüs tespit etmedi ona güvendim bugün bir arkadaşın tavsiyesi ile size atmaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Yani virüs olacağını pek sanmıyorum ama sanırsam bu sadece eklenti yani araştırmadım yanlış bilgide olabilir tarama yapmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
pioner dedi: Hocam ben uygulamayı açmadan önce Kaspersky ile taradım fakat virüs tespit etmedi ona güvendim bugün bir arkadaşın tavsiyesi ile size atmaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Yani virüs olacağını pek sanmıyorum ama sanırsam bu sadece eklenti yani araştırmadım yanlış bilgide olabilir tarama yapmanızı öneririm.