We4dly Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #1 Crack olarak Ozone 11 indirdim VirusTotal'de tarattığımda bu şekilde çıkıyor: VirusTotal Sizce virüslü müdür dosya? (hem Kaspersky Premium hem de Malwarebytes ile tarattım bir sorun bulamadı) Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2025
Crack olarak Ozone 11 indirdim VirusTotal'de tarattığımda bu şekilde çıkıyor: VirusTotal Sizce virüslü müdür dosya? (hem Kaspersky Premium hem de Malwarebytes ile tarattım bir sorun bulamadı)
8 867134 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 98 Çözümler 1 12 Şubat 2025 #2 Virüs olup olmadığını bilemeyiz ama sonuçlara bakılırsa virüs yok gibi görünüyor.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.153 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2025 #3 We4dly dedi: Crack olarak ozone 11 indirdim VirusTotal'de tarattığımda bu şekilde çıkıyor: VirusTotal Sizce virüslü müdür dosya? (hem Kaspersky Premium hem de Malwarebytes ile tarattım bir sorun bulamadı) Genişletmek için tıkla... Hocam crack yani her şey çıkabilir.
We4dly dedi: Crack olarak ozone 11 indirdim VirusTotal'de tarattığımda bu şekilde çıkıyor: VirusTotal Sizce virüslü müdür dosya? (hem Kaspersky Premium hem de Malwarebytes ile tarattım bir sorun bulamadı) Genişletmek için tıkla... Hocam crack yani her şey çıkabilir.