RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Bu dosyanın virüslü olup olmadığını nasıl anlyabilirim VirusTotal 3 tane buldu ama yine de sormak istedim. LİNK VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleme: 9 Şubat 2023
Bu dosyanın virüslü olup olmadığını nasıl anlyabilirim VirusTotal 3 tane buldu ama yine de sormak istedim. LİNK VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
gktu Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 947 Çözümler 4 9 Şubat 2023 #2 RestalFox dedi: Bu dosyanın virüslü olup olmadığını nasıl anlyabilirim VirusTotal 3 tane buldu ama yine de sormak istedim. Eki Görüntüle 1662656 Genişletmek için tıkla... Malwarebytes de virüs bulmuş,çok büyük ihtimalle virüslü yazılım.
RestalFox dedi: Bu dosyanın virüslü olup olmadığını nasıl anlyabilirim VirusTotal 3 tane buldu ama yine de sormak istedim. Eki Görüntüle 1662656 Genişletmek için tıkla... Malwarebytes de virüs bulmuş,çok büyük ihtimalle virüslü yazılım.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 9 Şubat 2023 #3 RestalFox dedi: Bu dosyanın virüslü olup olmadığını nasıl anlyabilirim VirusTotal 3 tane buldu ama yine de sormak istedim. Eki Görüntüle 1662656 Genişletmek için tıkla... Link atar mısınız ?
RestalFox dedi: Bu dosyanın virüslü olup olmadığını nasıl anlyabilirim VirusTotal 3 tane buldu ama yine de sormak istedim. Eki Görüntüle 1662656 Genişletmek için tıkla... Link atar mısınız ?
RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 gktu dedi: Malwarebytes de virüs bulmuş,çok büyük ihtimalle virüslü yazılım. Genişletmek için tıkla... Abuk subuk saçma sapan bir tarama bulmuş yine de virus sayılır mı bilmyorum? False positive diyenler de oluyor EkmekArasıRam dedi: Link atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
gktu dedi: Malwarebytes de virüs bulmuş,çok büyük ihtimalle virüslü yazılım. Genişletmek için tıkla... Abuk subuk saçma sapan bir tarama bulmuş yine de virus sayılır mı bilmyorum? False positive diyenler de oluyor EkmekArasıRam dedi: Link atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.126 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #5 RestalFox dedi: Abuk subuk saçma sapan bir tarama bulmuş yine de virus sayılır mı bilmyorum? False positive diyenler de oluyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Dosya ne dosyasıki.
RestalFox dedi: Abuk subuk saçma sapan bir tarama bulmuş yine de virus sayılır mı bilmyorum? False positive diyenler de oluyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Dosya ne dosyasıki.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 9 Şubat 2023 #6 False positive güvenlidir.
RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #7 ayberkmv1 dedi: Dosya ne dosyasıki. Genişletmek için tıkla... İDM Trial reset EkmekArasıRam dedi: False positive güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Neye göre karar veriyorsunuz bunu hocam
ayberkmv1 dedi: Dosya ne dosyasıki. Genişletmek için tıkla... İDM Trial reset EkmekArasıRam dedi: False positive güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Neye göre karar veriyorsunuz bunu hocam
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #8 ayberkmv1 dedi: Dosya ne dosyasıki. Genişletmek için tıkla... IDM deneme sürümü sıfırlama dosyası Internet Download Manager yani büyük ihtimalle virüs
ayberkmv1 dedi: Dosya ne dosyasıki. Genişletmek için tıkla... IDM deneme sürümü sıfırlama dosyası Internet Download Manager yani büyük ihtimalle virüs
RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #9 CapsNumScroll dedi: IDM deneme sürümü sıfırlama dosyası Internet Download Manager yani büyük ihtimalle virüs Genişletmek için tıkla... Hocam büyük antivirus yazılımları neden bulamıyor virus olduğunu
CapsNumScroll dedi: IDM deneme sürümü sıfırlama dosyası Internet Download Manager yani büyük ihtimalle virüs Genişletmek için tıkla... Hocam büyük antivirus yazılımları neden bulamıyor virus olduğunu
gktu Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 947 Çözümler 4 9 Şubat 2023 #10 EkmekArasıRam dedi: False positive güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Değil false positive,direkt virüs bu.
EkmekArasıRam dedi: False positive güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Değil false positive,direkt virüs bu.