kadriosilva Megapat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 97 Yer Istanbul 26 Şubat 2024 #1 Merhaba, bir setup dosyasını indirmem gerekiyordu. VirusTotal'de tarattım ve 0/91 sonuç verdi. Sizce Setup'u kurduktan sonra virüs bulaşır mı?
Merhaba, bir setup dosyasını indirmem gerekiyordu. VirusTotal'de tarattım ve 0/91 sonuç verdi. Sizce Setup'u kurduktan sonra virüs bulaşır mı?
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.775 Çözümler 27 26 Şubat 2024 #2 kadriosilva dedi: Merhaba, bir setup dosyasını indirmem gerekiyordu. VirusTotal'de tarattım ve 0/91 sonuç verdi. Sizce Setup'u kurduktan sonra virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Korkun varsa antivirüs indir. En kötü Defender açık kalsın ve Ransomware koruması ayarlarını yap sorun olmaz.
kadriosilva dedi: Merhaba, bir setup dosyasını indirmem gerekiyordu. VirusTotal'de tarattım ve 0/91 sonuç verdi. Sizce Setup'u kurduktan sonra virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Korkun varsa antivirüs indir. En kötü Defender açık kalsın ve Ransomware koruması ayarlarını yap sorun olmaz.
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #3 kadriosilva dedi: Merhaba, bir setup dosyasını indirmem gerekiyordu. VirusTotal'de tarattım ve 0/91 sonuç verdi. Sizce Setup'u kurduktan sonra virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Defender varsa çok sorun olacağını zannetmiyorum her uygulama yüklemende tarıyor.
kadriosilva dedi: Merhaba, bir setup dosyasını indirmem gerekiyordu. VirusTotal'de tarattım ve 0/91 sonuç verdi. Sizce Setup'u kurduktan sonra virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Defender varsa çok sorun olacağını zannetmiyorum her uygulama yüklemende tarıyor.
kadriosilva Megapat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 97 Yer Istanbul 26 Şubat 2024 #4 Mucize Kartal dedi: Korkun varsa antivirüs indir. En kötü Defender açık kalsın ve Ransomware koruması ayarlarını yap sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... hus3yin46 dedi: Defender varsa çok sorun olacağını zannetmiyorum her uygulama yüklemende tarıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ne olur ne olmaz antivirüs programı indireyim en iyisi.
Mucize Kartal dedi: Korkun varsa antivirüs indir. En kötü Defender açık kalsın ve Ransomware koruması ayarlarını yap sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... hus3yin46 dedi: Defender varsa çok sorun olacağını zannetmiyorum her uygulama yüklemende tarıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ne olur ne olmaz antivirüs programı indireyim en iyisi.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.775 Çözümler 27 26 Şubat 2024 #5 kadriosilva dedi: Teşekkürler. Ne olur ne olmaz antivirüs programı indireyim en iyisi. Genişletmek için tıkla... Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr 10 numara 5 yıldızdır kendisi.
kadriosilva dedi: Teşekkürler. Ne olur ne olmaz antivirüs programı indireyim en iyisi. Genişletmek için tıkla... Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur. www.kaspersky.com.tr 10 numara 5 yıldızdır kendisi.