Bankanız nedir? İstek üzerine Mastercard veya Visa sanal kart açabiliyor olmanız lazım.Merhaba şu anda TROY kartim oldugu icin alisveris yapamiyorum yurt disindan vs. bunun yerine acabilecegim sanal kart veya dışarıda satilan Tosla gibi kart nereden alabilirim, bulabilirim?
Merhaba şu anda TROY kartim oldugu icin alisveris yapamiyorum yurt disindan vs. bunun yerine acabilecegim sanal kart veya dışarıda satilan Tosla gibi kart nereden alabilirim, bulabilirim?
Bankanız nedir? İstek üzerine Mastercard veya Visa sanal kart açabiliyor olmanız lazım.
Kendi deneyimlerimden doğrulayabilirim, fiziksel kartım TROY. Bankamı arayıp Mastercard veya Visa sanal kart almak istediğimi söylediğimde ek bir zorluk çıkartmadan oluşturdular.Hiç denk gelmedim öyle bir özelliğe.
Kendi deneyimlerimden doğrulayabilirim, fiziksel kartım TROY. Bankamı arayıp Mastercard veya Visa sanal kart almak istediğimi söylediğimde ek bir zorluk çıkartmadan oluşturdular.
is bankasiBankanız nedir? İstek üzerine Mastercard veya Visa sanal kart açabiliyor olmanız lazım.
is bankasi bankamatik kartim var sadeceBanka kartınız bulunuyor mu TROY dısında?
Hiç denk gelmedim öyle bir özelliğe.
İş Bankası
İş Bankası bankamatik kartim var sadece
Aradim 48 saat icinde size donus yapicam kaydinizi olusturdum dediler fakat belki olmazsa diye hazir kartlardan alirim diye dusunmustumMüşteri hizmetlerini arayıp temin edebilirsiniz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.