Viski önerisi

Hanma

Centipat
Daha fazla  
Daha önce arkadaşlarla 1 kez içtim aralarında ilk kez içen bendim, tabii nasıl içilir ne kadar içilir bilmiyorum. Neyse başladık içmeye 6 bardak toplamda yaklaşık kişi başı 35CL içtik 70CL'yi 2 kişi paylaştık biri de az bir şey tadımlık içti. Ama arkadaşlarım bunun yanına 2 litre enerji içeceği almış bardağın 1/4'i red label kalanı da enerji içeceği bu şekilde 6'SAR bardak içtik. Karaciğeri ağlattık haberimiz yok. Sonu kötü bitti o yüzden artık enerji içeceği falan kullanmam yanında. Asıl soruya gelecek olursak yakın zamanda tekrar içmeyi düşünüyoruz 50CL tekila hazırda var ve 70CL viski almayı düşünüyoruz. Benim aklımdan geçen Black label almak ama arkadaş da jack Daniel's honey istiyormuş. Daha önce içmiş beğenmiş. Tavsiyelerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Black yerine Red Label daha iyi olabilir.

Ya da Black bush deneyin hocam konuyu tam okumamışım.

Hocam yani bu konuda tavsiye nasıl olur bilmiyorum ancak Jack Daniel's daha iyi. Hem tat olarak, hem zariflik olarak. Enerji içeceği konusunda da ben 1.5/4 şeklinde viski, 1.5/4 şeklinde enerji içeceği ve 1/4 şeklinde sodayla içiyorum. Siz enerji içeceğini çok koymuşsunuz, hızlı içmişsiniz ki hızlı içerseniz mideniz çok kötü yanar. Red Label'ın 35CL viskisini içiyorum genellikle ve güzel ancak Jack Daniel's daha iyi. Black label yerine hocamın dediği gibi red label tercih edin.
Yani şuan ki listelemeyle Jack daniel's>red label>black label. (ayrıca bu konuda çok çok tecrübeli olduğumu da söyleyemem, deneyimlediğim ve içtiklerim arasında bir tercih yaptım.)

Daha önce arkadaşlarla 1 kez içtim aralarında ilk kez içen bendim, tabii nasıl içilir ne kadar içilir bilmiyorum. Neyse başladık içmeye 6 bardak toplamda yaklaşık kişi başı 35CL içtik 70CL'yi 2 kişi paylaştık biri de az bir şey tadımlık içti. Ama arkadaşlarım bunun yanına 2 litre enerji içeceği almış bardağın 1/4'i red label kalanı da enerji içeceği bu şekilde 6'SAR bardak içtik. Karaciğeri ağlattık haberimiz yok. Sonu kötü bitti o yüzden artık enerji içeceği falan kullanmam yanında. Asıl soruya gelecek olursak yakın zamanda tekrar içmeyi düşünüyoruz 50CL tekila hazırda var ve 70CL viski almayı düşünüyoruz. Benim aklımdan geçen Black label almak ama arkadaş da jack Daniel's honey istiyormuş. Daha önce içmiş beğenmiş. Tavsiyelerinizi merak ediyorum.

Jack Daniel's viskilerin babasıdır zaten hocam hayatımda hiç alkol kullanmadım ama adı var bir kere Daniels'ın güzeldir bence arkadaşınızda beğenmiş hem bence daniels alın.

Hocam yani bu konuda tavsiye nasıl olur bilmiyorum ancak jack Daniel's daha iyi. Hem tat olarak, hem zariflik olarak. Enerji içeceği konusunda da ben 1.5/4 şeklinde viski, 1.5/4 şeklinde enerji içeceği ve 1/4 şeklinde sodayla içiyorum. Siz enerji içeceğini çok koymuşsunuz, hızlı içmişsiniz ki hızlı içerseniz mideniz çok kötü yanar. Red Label'ın 35CL viskisini içiyorum genellikle ve güzel ancak jack Daniel's daha iyi. Black label yerine hocamın dediği gibi red label tercih edin.
Yani şu anki listelemeyle jack Daniel's>red label>black label. (ayrıca bu konuda çok çok tecrübeli olduğumu da söyleyemem, deneyimlediğim ve içtiklerim arasında bir tercih yaptım.)

Black labellar 12 yıllık olduğu için daha iyi olmaz mı yoksa kaç yıl bekletildiğinden ziyade markası yani kimin yaptığı mı önemli.

Black labellar 12 yıllık olduğu için daha iyi olmaz mı yoksa kaç yıl bekletildiğinden ziyade markası yani kimin yaptığı mı önemli.
Hocam uzun süre beklemesinden ziyade tadını alıp alamadığına bağlı. Yani bi enerji içeceğini koyduktan sonra viskinin tadını alıyorsan en azından kaliteli bir viskidir. Kalite kısmına da şöyle örnek verebilirim, mesela Jack Daniel's ABD viskisi, Red label iskoç viskisi. Bu tarz fektörler kalitelisi belirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı