Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #1 Direkt link iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2020
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #2 Microsoft'un kendi sitesinde var. Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi DVD ISO from Official Microsoft Download Center Windows Vista Service Pack 1 (SP1), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows Vista güncelleştirmesidir. www.microsoft.com
Microsoft'un kendi sitesinde var. Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi DVD ISO from Official Microsoft Download Center Windows Vista Service Pack 1 (SP1), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows Vista güncelleştirmesidir. www.microsoft.com
Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #3 Silinen üye dedi: Microsoft'un kendi sitesinde var. Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi DVD ISO from Official Microsoft Download Center Windows Vista Service Pack 1 (SP1), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows Vista güncelleştirmesidir. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Sağolun ben bakmamıştım.
Silinen üye dedi: Microsoft'un kendi sitesinde var. Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi DVD ISO from Official Microsoft Download Center Windows Vista Service Pack 1 (SP1), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows Vista güncelleştirmesidir. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Sağolun ben bakmamıştım.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 22 Haziran 2020 #4 Üsteki link Vista'nın ISO dosyası değil. Windows Vista Sp2 Tüm Sürümler indir Türkçe 32x64Biti Orjinal | Full Program İndir Full Programlar İndir - Oyun İndir Burdan indirebilirsin.
Üsteki link Vista'nın ISO dosyası değil. Windows Vista Sp2 Tüm Sürümler indir Türkçe 32x64Biti Orjinal | Full Program İndir Full Programlar İndir - Oyun İndir Burdan indirebilirsin.
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #5 AktifCan dedi: Üsteki link Vista'nın ISO dosyası değil. Windows Vista Sp2 Tüm Sürümler indir Türkçe 32x64Biti Orjinal | Full Program İndir Full Programlar İndir - Oyun İndir Burdan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl değil iso olduğu yazıyor zaten.
AktifCan dedi: Üsteki link Vista'nın ISO dosyası değil. Windows Vista Sp2 Tüm Sürümler indir Türkçe 32x64Biti Orjinal | Full Program İndir Full Programlar İndir - Oyun İndir Burdan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl değil iso olduğu yazıyor zaten.
Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #6 AktifCan dedi: Üsteki link Vista'nın ISO dosyası değil. Windows Vista Sp2 Tüm Sürümler indir Türkçe 32x64Biti Orjinal | Full Program İndir Full Programlar İndir - Oyun İndir Burdan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... İndirdim Kraldownloader falan diyor.
AktifCan dedi: Üsteki link Vista'nın ISO dosyası değil. Windows Vista Sp2 Tüm Sürümler indir Türkçe 32x64Biti Orjinal | Full Program İndir Full Programlar İndir - Oyun İndir Burdan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... İndirdim Kraldownloader falan diyor.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 23 Haziran 2020 #7 Silinen üye dedi: Microsoft'un kendi sitesinde var. Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi DVD ISO from Official Microsoft Download Center Windows Vista Service Pack 1 (SP1), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows Vista güncelleştirmesidir. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Bu sadece SP1 paketi.
Silinen üye dedi: Microsoft'un kendi sitesinde var. Download Windows Vista Service Pack 1 Tüm Dillerde Tek Başına Yükleme Paketi DVD ISO from Official Microsoft Download Center Windows Vista Service Pack 1 (SP1), müşterilerimizin görüşleri doğrultusunda hazırlanmış bir Windows Vista güncelleştirmesidir. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Bu sadece SP1 paketi.