aszx Picopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #1 Vista işi bulup kursam ürün anahtarı ile etkinleştirin Win 8.1'e yükselten işe yarar mı? Ve yükseltme işi nasıl yapılır? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2022
Vista işi bulup kursam ürün anahtarı ile etkinleştirin Win 8.1'e yükselten işe yarar mı? Ve yükseltme işi nasıl yapılır?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.736 Makaleler 18 Çözümler 442 Yer Valisiz Vilayet! 28 Haziran 2022 #2 Vista anahtarı çalışmayacaktır. Lisans anahtarı satın almanız gerekir. Artı 0 Eksi
Mayt Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 836 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Monster Abra A5 V16.6 Cep Telefonu: LG G7 ThinQ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 28 Haziran 2022 #3 aszx dedi: Vista işi bulup kursam ürün anahtarı ile etkinleştirin Win 8.1'e yükselten işe yarar mı? Ve yükseltme işi nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Benim 8.1 anahtarı 11'de çalışmıştı sizde de çalışabilir. aszx dedi: Vista işi bulup kursam ürün anahtarı ile etkinleştirin Win 8.1'e yükselten işe yarar mı? Ve yükseltme işi nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Yükseltmeyi 2 yoldan yapabilirsiniz 1. USB disk hazırlayıp yükseltme 2. Media Creation Tool ile yükseltme var siz ikisinden birini seçin. Artı 0 Eksi
aszx dedi: Vista işi bulup kursam ürün anahtarı ile etkinleştirin Win 8.1'e yükselten işe yarar mı? Ve yükseltme işi nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Benim 8.1 anahtarı 11'de çalışmıştı sizde de çalışabilir. aszx dedi: Vista işi bulup kursam ürün anahtarı ile etkinleştirin Win 8.1'e yükselten işe yarar mı? Ve yükseltme işi nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Yükseltmeyi 2 yoldan yapabilirsiniz 1. USB disk hazırlayıp yükseltme 2. Media Creation Tool ile yükseltme var siz ikisinden birini seçin.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.352 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2022 #4 Mayt dedi: Benim 8.1 anahtarı 11'de çalışmıştı sizde de çalışabilir. Yükseltmeyi 2 yoldan yapabilirsiniz 1. USB disk hazırlayıp yükseltme 2. Media Creation Tool ile yükseltme var siz ikisinden birini seçin. Genişletmek için tıkla... Windows 10/11 işletim sistemlerinde 7/8/8.1 ürün anahtarları çalışabiliyor. 8.1'de Vista anahtarı kullanamazsınız. Artı 0 Eksi
Mayt dedi: Benim 8.1 anahtarı 11'de çalışmıştı sizde de çalışabilir. Yükseltmeyi 2 yoldan yapabilirsiniz 1. USB disk hazırlayıp yükseltme 2. Media Creation Tool ile yükseltme var siz ikisinden birini seçin. Genişletmek için tıkla... Windows 10/11 işletim sistemlerinde 7/8/8.1 ürün anahtarları çalışabiliyor. 8.1'de Vista anahtarı kullanamazsınız.