Vista'dan Windows 8'e geçiş

Tolunay ßallı

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2013
Mesajlar
52
Pekala başlıkta söylediğim gibi haklıymışsınız. Windows vista görünüşü güzel ama pc yi çok sömüren ve video izlerken hata veren bir işleitm sistemi. Önceden windows 8 kullanıp vistaya geçmek saflık olsa gerek.

Neyseki şimdi yine windows 8 yüklicem. Techopat sayesinde windows8 iso dosyasını indirmiştim..

Bir tanecikte sorum var:

Recep BALTAŞ'ın verdiği drıver programında bilgisayarı tarıyor filan ama sonradan bir sürü drıver seçeneği çıkarıyor. Hangisini yükliyeceğimi bilemiyorum ne yapmam gerekir ?
 
Arkadaşlar samimi söylüyorum Windows vista berbat bir işletim sistemidir. Film izlemeye çalıştığınız zaman mavi ekran hatası veriyor. Bence vista'dan kurtulun. ;)
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı