Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.856 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 21 Haziran 2020 #1 Herkese selam, VB.NET'de CPU'nun sıcaklık değerlerini ve bilgilerini almak istiyorum. Kodları yazıyorum fakat değerleri alamıyorum. WMI hatası veriyor.
Herkese selam, VB.NET'de CPU'nun sıcaklık değerlerini ve bilgilerini almak istiyorum. Kodları yazıyorum fakat değerleri alamıyorum. WMI hatası veriyor.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 21 Haziran 2020 #2 .exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmanız gerekiyor.
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.856 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 21 Haziran 2020 #3 The Anorak dedi: .exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
The Anorak dedi: .exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.